Friss fotó buktatta le a Samsung Galaxy S10 elképesztően vékony káváját

0

Lassan megint beköszönt az az időszak, amikor már minden a következő Galaxy csúcsmobilokról szól, hiszen ahogy közeledik a megjelenés időpontja, úgy érkeznek az érdekesebbnél érdekesebb információk róluk.

Sajnos a mobilokról még nem láthattunk valódi képeket, de most az egyik tartozékokat gyártó cégtől szivárgott ki egy fotó, amelyen állítólag a Samsung Galaxy S10 és S10+ kijelzőjéhez készített üvegfólia szerepel.

Ez alapján alaposan összemennek az új Infinity-O kijelzőt határoló kávák, ráadásul notch-ot sem látunk. Így már szinte biztosra vehető, hogy valóban debütál a Samsung által kigondolt HIAA megoldás (Hole in Active Area), és a kijelzőbe vágott lyukon kandikál majd ki az optika.

Érdekesség, hogy teljesen fent található a hangszóró kivágása, ez pedig azt jelenti, hogy egyelőre még nem kapjuk meg a dél-koreai vállalat által nemrégiben bemutatott “újítást”. Ennek lényege az lenne, hogy hangszóró hiányában a kijelző funkcionálna membránként, amellyel egyébként már más gyártó is próbálkozott.

Négyféle Galaxy S10-ről hallani, melyekkel kapcsolatban a következő időszakban minden apró részletre fény fog majd derülni, és remélhetőleg meglepnek még minket néhány újítással.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid