Friss hírek a Xiaomi Redmi Pro 2-ről

0

A januárban kiszivárgott Xiaomi Redmi Pro 2 a legújabb szóbeszédek értelmében hamarosan megérkezhet a boltok polcaira. A legfrissebb pletykák szerint már csupán a hónap végéig kell várnunk a kínaiak okostelefonjára. 

A kínaiak okostelefonja egy méretes kijelzőt kap: 5.5 colos képernyőjén Full HD felbontásban pompázhatnak a tartalmak. A március végén érkező phablet belsejében Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet fog dolgozni, az elsődleges kamera 12 megapixeles fotóit pedig egy Sony IMX362 érzékelő segítségével készíti el.

A készüléknek többféle kiszerelése lesz, az egyikben 4 GB operatív memória párosul 64 GB belső tárhellyel, míg a másikban 6 GB RAM, valamint 128 GB háttértár található. Az előbbiért a pletyka szerint 230, míg az utóbbiért 260 dollárt kell majd kifizetni. A telep kapacitása várhatóan 4500 milliamperóra lehet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid