Friss Huawei Mate 30 Pro infók: széles notch elöl és két 40 MP-es kamera hátul

0

A Huawei már javában fejleszti az új Mate 30 mobilokat, és ahogy telik az idő, egyre több részlet szivárog ki. Most is jött néhány érdekes hír, mégpedig a Pro verzióról, amelyeket veletek is megosztunk.

Az egyik ismert kiszivárogtató a Mate 30 Pro kameráiról árult el részleteket. Bár konkrétan nem írta ki a mobil típusát, de szinte biztos, hogy erről van szó. A tweetből kiderült, hogy négy darab szenzor lesz a készülék hátlapján, ebből kettő 40 MP felbontású. A harmadik egység 8 MP-es lesz, és kapunk még egy 3D-s ToF érzékelőt is.

Egy másik forrásból azt is megtudhatjuk, hogy a Huawei Mate 30 Pro hátlapja nem sokat változik az elődhöz képest, vagyis minden bizonnyal marad a négyzetes kameraelrendezés.

Az előlapról is kiderült ez-az. Szinte biztosra vehető, hogy egy egész széles notch-ot kapunk, ezt több kiszivárgott kép is megerősíti. Lencsevégre kapták már a mobil kijelzővédőjét, az előlapi paneljét, és egy működő prototípust is.

A nagy szenzorsziget egyébként azért lehet szükséges, mert a mobil egy fejlett 3D-s arcfelismerőt kap.

A szélek továbbra is hajlítottak lesznek, ráadásul kifejezetten nagy mértékben, ez szintén látszik a kikerült képeken.

A Mate 30 Pro egy speciális tokban van, de így is látszik a széles notch

Annyit lehet még tudni a Mate 30 Próról, hogy a Huawei vadonatúj processzorát kapja, ami minden bizonnyal a Kirin 985 névre hallgat. Ez már beépített 5G modemmel érkezhet, és a teljesítménye is az élvonalban lesz, sőt, akár még erősebb is lehet, mint a konkurens megoldások.

Források: GSMArena, PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid