Friss infók érkeztek Samsung Galaxy Note 20+-ról

0

Ahogyan egyre közelebb kerülünk a Samsung Galaxy Note 20 és Note 20+ nyári bemutatójához, még több információ kerül napvilágra a készülékeket illetően. Hogy ezek most igazából a gyártó burkolt próbálkozásai a felhajtás megalapozásához, vagy pedig élelmes és komoly kapcsolatokkal rendelkező szivárogtatók munkájának eredményei, talán sosem tudjuk meg, de azért persze van egy tippünk. Ezúttal az derült ki, hogy mekkora kapacitású lesz a Samsung Galaxy Note 20+ akkumulátora, és a kameráiról is hallani lehet ezt-azt.

A legfrissebb hírek értelmében a Samsung Galaxy Note 20+ akkumulátora 4500 mAh kapacitással fog rendelkezni, ami némileg előrelépés a Galaxy Note 10+ modell 4300 mAh-s telepéhez képest, viszont közel sem olyan jó, mint amilyenre a Galaxy S20 Ultra 5G 5000 mAh-s akkuja alapján számítottunk volna. Az akkumulátor termékkódja EB-BN985ABY, míg az SM-N985 magát a készüléket jelöli. Pontosan ugyanekkora aksi végzi a Samsung Galaxy S20+ energiaellátását is egyébként, ami a GSMArena saját tesztjében 87 órán át bírta 120 Hz-es képfrissítés mellett, és 97 órán keresztül húzta, amikor a megjelenítő 60 Hz-re volt állítva.

Csak egy koncepció

Friss információk szerint a Galaxy Note 20+ elsődleges kameraszenzora 108 megapixeles felbontással fog rendelkezni, akárcsak a Galaxy S20 Ultra esetében, de az egyelőre nem tiszta, hogy ugyanaz lesz-e az érzékelő, vagy esetleg egy módosított változatot kapunk.

Más bennfentesek úgy tudják, hogy a Galaxy Note 20+ esetében le lehet mondani a periszkópos zoom kameráról, helyette egy 64 megapixeles hibrid zoom érzékelő kerül a készülékre, pontosan olyan, mint amilyet a Galaxy S20 és a Galaxy S20+ hátlapján is találni.

Előző hónapban egy rangos és korábban megbízhatónak bizonyuló oldal, a Galaxy Club valahonnan kiderítette a kisebb modell, tehát a Galaxy Note 20 akkumulátorának kapacitását is, ami állításuk szerint 4000 mAh lesz, tehát pontosan akkora, mint amekkora a Galaxy S20-ban van.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid