Friss infók és fotók az új Galaxy Note 7-ről

12

A Galaxy Note 7 visszahívása a tavalyi év egyik legemlékezetesebb történése volt mobilos fronton, a Samsung azonban nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy újra piacra dobhatják a csúcsmodellt javított formában.

Eddig hivatalosan csak annyi derült ki, hogy a Samsung terveiben szerepel az újracsomagolt Note 7, most azonban kiszivárgott néhány fotó a kérdéses készülékről.

A képek Vietnámból származnak, ahol van a Samsungnak gyára, ez persze önmagában még nem jelentene semmit. Az SM-N935-ös modellszám viszont már egyértelműen jelzi, hogy egy “új” készülékről van szó, hiszen a Note 7 eredetileg SM-N930 jelzéssel került piacra. További érdekes információ, hogy az aksi ezúttal 3200 mAh-s, ami 300 mAh-val kisebb, mint a korábbi modell esetében. Egyes hírek szerint a hibás telepek mellett az is okozhatta a Note 7 vesztét, hogy túlzottan szűk hely maradt az aksinak, ezért is lehet szükség a méretcsökkentésre.

Az szinte biztosra vehető, hogy nem lesz világszerte kapható a felújított készülék, csak egyes régiókban, és állítólag Galaxy Note 7R lesz a neve. Az árról nem tudni még semmit, de arra tippelnénk, hogy a rossz hírnév ellenére sem lesz filléres.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid