Friss infók a Motorola Razr 2-ről

0

Amennyiben te is azon károgók közé tartozol, akik szerint semmi értelme nincs a hajlítható telefonoknak, úgy fölösleges tovább olvasnod, ám amennyiben rajongója vagy az olyan mobiloknak, mint a Motorola Razr, akkor érdemes, mert az alábbiakban a készülék második generációjáról lesz szó. Friss információk kerültek napvilágra a formatervével a klasszikus kagylótelefonokat idéző flexibilis mobil jellemzőit illetően, ezeket vesszük most sorra.

A Motorola Razr második generációja, ha minden igaz, valamikor szeptemberben fog debütálni. Egyelőre még nem publikáltak hivatalos részleteket a készülékről, így aztán a konkrét neve sem ismert, az egyszerűség kedvéért tehát nevezzük Motorola Razr 2-nek, akárcsak a hírek forrása. A Display Supply Chain Consultants vezetője, Ross Young úgy tudja, hogy a telefon megjelenítője 6,7 hüvelykes lesz, vagyis nagyjából fél collal nagyobb, mint a jelenlegi generációé.

A kijelzőkkel foglalkozó rangos úriember úgy tudja, hogy a külső másodlagos képernyő is nagyobb lesz valamivel, ám konkrét méreteket egyelőre nem említett. A jelenlegi Razr modell külső kijelzője 2,7 hüvelykes, a képátlóját pedig úgy fogják növelni, hogy sokkal jobban ki lesz használva a rendelkezésre álló felület.

A Motorola Razr nem támogatja az 5G-t, viszont a szóbeszéd szerint a folytatás már olyan modemet kaphat, ami könnyedén csatlakozik a legújabb szabványnak megfelelő telekommunikációs hálózatokra. Ezt a bravúrt a készülék burkolata alatt szolgálatot teljesítő Snapdragon 765 lapkakészlet teszi majd lehetővé, feltéve ha hihetünk a híreknek.

Motorola Razr 2019

A többi pletykált hardveres jellemző között szerepel a 8 GB RAM, a 256 GB-os belső tárhely, az Android 10 operációs rendszer és a 48 megapixeles elsődleges kamera, az előlapi képrögzítő modulról pedig azt beszélik, hogy 20 megapixeles felbontású képeket készíthet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid