Friss infók a Xiaomi Mi 7-ről

0

A Xiaomi Mi 7 lesz a népszerű kínai telefongyártó következő zászlóshajója, amiről most friss pletykákkal szeretnénk szolgálni nektek. A legújabb értesülések forrásai tudni vélik milyen kijelzőt, lapkakészletet és kamerarendszert kaphat az ázsiai csúcsmobil. 

Abban mondjuk semmi meglepetés nincs, hogy a csúcstelefon belsejében az erőt a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet adja majd. A megjelenítő a Samsung műhelyeiben készülhet, a képátlója 6.01 hüvelyk lesz, és sejthető módon 18:9-es képaránnyal fog bírni. A jelentéseben az is szerepelt, hogy a Xiaominak is lesz egy 3D arcfelismerős azonosítási metódusa, de kár örülni, mert ha igaz ami ott áll, a Mi 7 még nem fog profitálni a fejlesztésből. Az ázsiai vállalat szeretne még dolgozni a technológián mielőtt a tömegek kezébe adja azt.

A további specifikációk között ott szerepel a 16 megapixeles duál kamera, ami a hátlap ékessége lehet egy ujjlenyomat-olvasó társaságában, ráadásul a cég nem óhajtja 6 GB RAM-nál kevesebbel piacra dobni a Mi 7-et, ami remek hír. Az akkumulátorról nem tudunk semmit, de a források szerint támogatni fogja a gyorstöltést.

A készülék várhatóan 405 dolláros áron kerül majd forgalomba, ami elég kedvezőnek hat a felsorolt jellemzők tükrében.

Amúgy a Xiaomiban az a jó, hogy már egyáltalán nem kell idegen ajkú webshopokat böngésznünk, ha a márkajelzésük alá tartozó készülékre fáj a fogunk. A gyártó egyes termékei kényelmesen beszerezhetőek itthon is, többek között például a MediaMarkt Magyarország is foglalkozik az értékesítésükkel. Ha érdekelnek az ajánlataik akkor érdemes ide kattintani, ha pedig imádjátok a zsibbasztó humortól túltengő mémeket, feltétlen iratkozzatok fel a Facebook oldalukra. Jelen sorok írója bevallja, egyáltalán nem az akciókért, hanem az agyalágyult szóviccekért jár oda. :)

Most mondjátok meg…

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid