Friss infók a Xiaomi Mi Band 5-ről!

0

A Xiaomi Mi Band 4 volt a legnépszerűbb okoskarkötő 2019-ben, ami nem véletlen, hiszen egy nagy tudású, minőségi és divatos kütyüről van szó, ami szinte filléres árcédulát kapott. A nagy sikernek köszönhetően természetesen már készül az utód is, amelyről most érkezett néhány információmorzsa.

A Xiaomi Mi Band 5 bemutatója kicsit még odébb van, ezért túl sok részlet egyelőre nem ismert, de két nagyon fontos újításról azért beszámolt egy kínai forrás. Az egyik a kijelzővel kapcsolatos, ami jelentős méretnövekedésen eshet át, ugyanis állítólag 1,2 colos lesz, miközben az előd megjelenítője 0,95 colos. Az OLED technológia szinte biztos, hogy marad, de a mérettel együtt jó eséllyel a felbontás is nő.

Xiaomi Mi Band 4

A másik fontos újítás a “globális NFC”, aminek nagyon sokan fognak örülni. A Mi Band 4-ből is volt NFC-s verzió, de ez csak a Xiaomi saját mobilfizetési megoldását, a Mi Pay-t támogatta, amit leginkább Kínában használnak. A Mi Band 5 viszont már működhet a Google Pay-jel is, így sokkal több régióban lehet majd fizetni vele.

A Mi Band 4-et tavaly június 11-én mutatták be, így arra lehet számítani, hogy az utód is valamikor nyár elején érkezik. A Mi Band 5 alap verziója állítólag mindössze 179 jüanba fog kerülni Kínában, ami kb. 25 dollár, de nálunk minden bizonnyal ennél jelentősen drágább lesz, főleg eleinte.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid