A Huawei P40 Pro tokjának képei árulkodnak a mobil dizájnjáról

0

Decemberben @OnLeaks jóvoltából láthattunk rendereket a Huawei P40 Pro-ról, de azok egyáltalán nem voltak túl részletes vizuális csemegék, a sötétbe burkolózott képeken nagyjából csak a téglalap alakú kamerakészletet lehetett kivenni. Most viszont újabb renderek érkeztek, amelyeken ugyan nem a telefon, hanem annak védőtokja látható, de ezek is szolgálhatnak némi támponttal a márciusban érkező zászlóshajó külalakjáról.

A képrögzítő egység kitüremkedése összesen öt érzékelőt rejt, ez pedig egybecseng a korábbi szóbeszédekkel. A jobb felső részen egy periszkópos kamerának tűnő egység látható, és ha minden igaz, akkor a Huawei P40 Pro 10x optikai zoommal érkezik. Fontos megemlíteni, az ilyen tokokat ábrázoló renderek nem biztos, hogy teljesen pontosak, de nagy vonalakban azért megmutatják a telefon dizájnját.

Egyébként az alapmodell, vagyis a P40 tripla kamerás rendszerrel debütálhat a korábbi infók értelmében, melyeket egy gyártósori fotó is alátámasztott.

Visszatérve a Huawei P40 Pro-ra, itt bizony nem csupán a hátlap, de a front oldal is érdekesnek tűnik, többek között a duál kivágásos előlapi kamera miatt, ami sokban hasonlít a Nova 6 5G előlapján látható megoldásra. A kijelző pedig egyáltalán nem látszik olyan lekerítettnek és hajlítottnak, mint a Mate 30 Pro képernyője, sokkal laposabb, hagyományosabb, legalábbis ezeken a képeken. Egyébiránt az @OnLeaks által publikált CAD renderek is valamivel laposabb megjelenítőt jósolnak, ha jobban megnézzük őket.

Nincs fülhallgató kimenet, azt valószínűleg csak az alap, nem Pro kiadás kapja majd meg (vagy az sem), de a telefon felső keretén látni egy infravörös portot. Egyelőre ennyi, kíváncsian várjuk a további infókat.

A Huawei P40 és P40 Pro márciusban kerül bemutatásra, egy nekik dedikált párizsi rendezvényen. A telefonok belsejében Kirin 990 (vagy Kirin 990 5G) chipset zakatolhat, és jelen állás szerint nem lesz rajtuk semmilyen Google-alkalmazás, helyette a kínai gyártó saját szolgáltatásait kapjuk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid