Így nézhet ki a Huawei P40 és a P40 Pro

0

A Huawei épp nemrég jelentette be, hogy márciusban jönnek a P40 mobilok, és máris kiszivárgott a készülékek dizájnja. Bár még nem minden apró részlet ismert, a P40-ről és a P40 Pro-ról is kaptunk korai renderelt képeket.

A forrás most is @OnLeaks, aki már számtalan alkalommal bizonyította, hogy hiteles információkkal rendelkezik. A képek elég sötétek, és nem minden látszik rajtuk, de azért kivehető pár fontos részlet.

Huawei P40

Az alap P40 valószínűleg lapos kijelzős lesz, ami nem meglepő, a hátlapi kamerák elrendezése pedig kifejezetten hasonlít ahhoz, amit a Galaxy S11 renderképein láttunk.

A mobilon valószínűleg 4 kamera lesz hátul, és lyukas kijelzőre lehet számítani, bár ez egyelőre nem látszik a képeken. Ami viszont látható, hogy nincs 3.5 mm-es jack csatlakozó. Eddig csak a Pro modellekről maradt le a népszerű port, de úgy néz ki, most már az alap verziókon sem lesz jelen.

Huawei P40 Pro

A P40 Pro hátlapja nagyjából megegyezik a P40-ével, de itt valószínűleg 5 kamera kerül rá. A dizájn egész hasonló az S11/S11+ feltételezett kinézetéhez, és nem csak hátul, hanem elöl is, hiszen hajlított a kijelző. Azt egyelőre nem tudni biztosra, hogy lesz-e kameralyuk, és ha igen, akkor hol, de valószínűleg (ők is) így oldják majd meg a szelfikamera kérdését.

További infók

Ezek még csak korai becslések, de a P40 kijelzője 6,1-6,2 colos lehet, a Pro modell pedig 6,5-6,7 colos megjelenítőt kaphat. Mindkét készülék OLED panellel és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet, hardveres téren pedig a Kirin 990 vagy a Kirin 990 5G lapka dolgozik majd bennük.

A rendszer Android 10-re épülő EMUI 10 lesz, de egyelőre úgy néz ki, hogy a Google-szolgáltatásokról le kell mondani, helyettük a Huawei saját alkalmazáscsomagját kapjuk (HMS). Ennek ellenére a gyártó azt ígéri, hogy széles körben megjelennek a mobilok.

Forrás: 91Mobiles

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid