Így fogják hívni a következő hajlítható Samsung mobilt

0

A Samsung állítólag számos titkos meetinget tartott az idei CES expón, amelyeken bizonyos eddig be nem mutatott termékeket tárt fel üzleti partnerei számára. Nyilván nem lehet mindent titokban tartani, és az egyik ilyen eseményről ki is szivárgott pár érdekes infó, többek között a következő hajlítható Samsung készülék neve, ami nem Galaxy Fold 2 lesz.

Ugyebár a következő hajlítható Samsung okostelefon egy kagyló kialakítású házzal fog rendelkezni, hasonlóan a rendkívüli népszerűséget szerző, ám sajnos egyelőre elhalasztott forgalmazású Motorola Razr 2019-hez. A telefont a vállalat vezére, DJ Koh nevezte nevén, és ha az értesülések valósak, akkor Samsung Galaxy Bloom-ként kerül majd a boltok polcaira. A mobilt bemutató prezentációról egy fotó is kikerült, ami bár elég homályos, de azért nagyjából látszik rajta, hogy milyen lesz a készülék.

Ha minden igaz, a Samsung ezt a telefont elsősorban a húszas éveiben járó hölgyeknek szeretné szánni, ami egyrészt megmagyarázza a nevet (bloom = virág, virágzás), illetve a mobil külalakját, amit többek között egy kozmetikai termékre is hasonlít.

A Samsung hajlítható telefonjáról úgy tudni, már nem az a sérülékeny műanyag bevonat borítja majd a megjelenítőjét, mint a Galaxy Fold esetében, helyette ultravékony üveg (UTG) lesz rajta. A Samsung Galaxy Bloom állítólag tud majd 8K videókat rögzíteni, így egyike lesz az első okostelefonoknak, amelyek képesek erre a bravúrra, és remélhetőleg 15 fps-nél többre is futja majd a tudományából. A mobilról továbbá úgy hírlik, hogy a Snapdragon 855 dolgozik majd benne, és elérhető lesz 4G és 5G modemmel egyaránt.

Végezetül a Samsung vezetője állítólag megerősítette a korábban már többször pletykált névváltoztatási stratégiát, ami a Samsung Galaxy S szériát érinti. Február 11-én összesen három verziót mutatnak be, ezek pedig a Samsung Galaxy S20, az S20+, valamint az S20 Ultra lesznek. Az eltérő számozást az évszám indokolja, hiszen így a dél-koreai cég megfelelően ünnepelheti az új évtized kezdetét. Bár ezt a bizonyos hajlítható kagylótelefont sokan várják a Samsungtól, azért a Galaxy S20 Ultra sem lesz semmi, állítólag 108 megapixeles kamerával és 100x zoommal fog debütálni, 8K felbontású videók készítésére pedig mindegyik S20 modell képes lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid