Friss képeken a Huawei P30 Pro, új színben tűnt fel a mobil!

0

Egy újabb adag hivatalosnak tűnő sajtókép került elő a Huawei P30 Pro-ról, ami ezúttal egy teljesen új színben pózol, és a jack csatlakozó kérdése is eldőlt.

Ismét a Winfuture nevű német weboldal volt a szivárogtató, amely már többször bizonyította hitelességét. Az alábbi képeken a P30 Pro “Sunrise” változata látható, ami a napfelkelte színeiben pompázik.

Az előlap és a hátlap dizájnja nem újdonság, most viszont a készülék alja és teteje is látható. Sajnos a Pro változatról ezúttal is lemarad a jack csatlakozó, lesz viszont infraport, ami manapság elég ritka. (A sima P30-on pedig szerencsére megmarad a hagyományos hangkimenet.)

A Huawei P30 Pro egyik legnagyobb újítása a periszkópos zoom kamera lesz, ami 5-10-szeres veszteségmentes nagyításra is képes lehet. Ezen kívül lesz még a hátlapon egy nagy felbontású főkamera, egy ultraszéles látószögű egység, valamint egy negyedik ToF érzékelő is.

A Huawei P30 modellek bemutatója március 26-án lesz, vagyis már nem kell sokat várni a hivatalos infókra. Persze leginkább már csak az árakra vagyunk kíváncsiak, mert ha nem száll el túlzottan a gyártó, akkor szinte garantált a siker.

Forrás: Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid