Friss képeken a Huawei P60 mobilok, ez lehet a végleges dizájn

0

A Huawei március 23-án jelenti be a P60 szériát, aminek a tagjairól egyre többet és egyre gyakrabban lehet hallani. Most friss képek kerültek ki, amelyek állítólag hivatalos bolti reklámanyagokból származnak.

Korábban több verzió is felmerült a Huawei P60 mobilok hátlapi dizájnját illetően, most azonban már szinte biztosra vehető, hogy az alábbi kialakítást kapják a kamerák.

Egy nagy méretű, állított téglalap alakú kamerasziget lesz a bal felső sarokban, és a korábbi dupla körös megoldás helyett ezúttal egyetlen nagy kört kapunk, ami a fő szenzort rejti. Fölötte jó eséllyel az ultraszéles látószögű egység látható, alulra pedig a periszkópos telefotó optika kerülhet.

A kamerák megkapják az XMAGE márkajelzést, ami a Huawei saját levédetett megoldása, ezzel próbálják meg pótolni a Leica kooperációt, aminek elsősorban ugyanúgy marketing értéke volt.

A Huawei P60 és a P60 Pro mellett számítunk egy harmadik modellre is, ami jó eséllyel a legfejlettebb lesz a három közül, de ez egy limitáltabb kiadás lehet korlátozott elérhetőséggel. Korábban ez volt a Pro+, most viszont arról szólnak a hírek, hogy P60 Art vagy P60 Ultra lesz a neve.

Ami az előlapot illeti, egy széles, kapszula alakú kivágás lehet a leginkább meghatározó jellemvonás, ez az iPhone 14 Pro modellekhez teheti hasonlóvá a Huawei újdonságait. Az alábbi rajz további részleteket is felfed, bár azt nem tudjuk, hogy pontosan melyik verzió látható rajta:

A telefonok várható jellemzőiről már többször írtunk, de a hangsúlyt leginkább a kamerákra helyezik, állítólag brutális éjszakai felvételeket lehet majd lőni, és az optikai zoom is nagyon fejlett lesz. A meghajtásról pedig a Snapdragon 8 Gen 2 gondoskodhat, de sajnos 5G modem nélkül.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid