Elindult a fizetős Facebook az amerikai felhasználóknál

0

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Facebook anyavállalata, a Meta bevezet egy fizetős szolgáltatást, ami a közösségi oldalak használatára vonatkozik. Az új, havidíjas lehetőség múlt hét pénteken elindult az USA-ban, és hamarosan további régiókban is megjelenhet. 

Az új opció Meta Verified névre hallgat, és a Facebookon, illetve az Instagramon is működik. A havidíja 11,99 dollár, ami átszámolva nagyjából 4500 Ft, de csak abban az esetben, ha böngészőn keresztül fizetünk elő. Mobilon kicsit többe kerül az Apple és a Google jutaléka miatt.

A Meta Verifie lényege, hogy egy hitelesített fiókunk lesz, de természetesen csak azután, hogy igazoltuk magunkat valamilyen hivatalos okmány feltöltésével. Ha ez megvan, kapunk egykék pipát a nevünk mellé.

A másik előny, ami az előfizetőknek jár, hogy közvetlen hozzáférésük lesz a Facebook ügyfélszolgálatához, így választ, illetve segítséget kapnak kérdés vagy probléma esetén.

A hitelesítéssel nem csak nagyobb figyelmet kaphatunk, hanem ez egy extra védelmet is jelent az ellen, hogy a nevünkkel vagy a fiókunkkal mások visszaéljenek.

Az előfizetés csak 18 éves vagy idősebb felhasználók számára érhető el. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Európában pontosan mikor vezetik be.

Forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid