Képeken pózol a Google Pixel 8 Pro

0

Renderelt képek jutottak ki a kibertérbe, amelyeken a Google Pixel 8 Pro látható. Nagyon úgy fest, hogy a gyártó ragaszkodik a már jól bejáratott dizájnhoz, habár egyelőre túl korai határozott következtetéseket levonni, mivel a mobil leghamarabb októberben jelenhet meg. Ugyanakkor a Google már a májusi fejlesztői konferenciáján adhat egy kis ízelítőt, így néhány héten belül kiderülhet, mennyire pontosak ezek a képek.

A Google Pixel 8 Pro kerekebb sarkokat kap, mint az elődje, és általánosságban is egy kevésbé szögletes kialakítással érkezhet. Egy picit variálnak a kameraszigeten is, de annyira azért nem, hogy ne lehetne egyből látni, hogy itt bizony egy Pixel szériás okostelefonnal van dolgunk. A gyártó ezúttal mindhárom kamerát ugyanabba az ovális nyílásba helyezi a hátlapi fémsávon belül. A villanó alatt látni egy új érzékelőt is, de mibenlétét és funkcióit illetően egyelőre nincsenek információink.

A bennfentesek szerint a Pixel 8 Pro 62,6 x 76,5 x 8,7 mm-es méretekkel rendelkezik, a kameráknál pedig nagyjából 12 mm-es lesz a vastagság.

A megjelenítő állítólag 6,52 hüvelykes lesz, ami némileg kisebb, mint a Pixel 7 Pro esetében, ennek valami köze lehet a lekerített sarkokhoz, illetve azok kialakításához. Továbbra is a jobb oldalon található a bekapcsoló és a hangerőszabályzó gomb, alul a USB-C csatlakozó és a hangszóró, bal oldalon pedig a hálózati kártya foglalatára lehetünk figyelmesek.

A készülék meghajtásáért várhatóan a Google Tensor G3 lapkakészlet fog felelni, amely az előzetes információk szerint a Samsung 3 nanométeres gyártási eljárásával készülő Exynos 2300 chipseten alapul majd. Ha nem ismerős a processzor neve az nem gond, még nem jelentették be hivatalosan. Az újdonság teljesítmény és energiahatékonyság tekintetében is előrelépést jelenthet az 5 nanométeres csíkszélességű Tensor G2-höz viszonyítva.

Nem csupán a Google Pixel 8 Pro kapcsán kerültek elő új értesülések, példának okáért a Pixel 7a-ról is hallani újdonságokat. Egy általában megbízhatónak mondható forrás szerint a középkategóriás okostelefon júniusban fog megjelenni. Szintén ezt a nyári hónapot választja majd a Google arra, hogy leleplezze hajlítható készülékét, a Pixel Foldot, vagy bármi is legyen a végső neve. A hajlítható mobil kétféle színben lesz kapható, a vásárlók karbon és porcelán árnyalatok közül választhatnak, ami valószínűleg a flancos elnevezése lesz a feketének és a fehérnek.

Google Pixel 7a- előzetes fotó

A Google Pixel Fold csak egyféle tárhelymérettel, 256 GB-os konfigurációban lesz kapható. Ami az árat illeti, 1700 eurót fognak elkérni a telefonért, ami nagyjából 670 ezer forintot jelent a jelenlegi árfolyamokon. Ki tudja mi lesz addigra…

Google Pixel Fold – korábbi render

Visszakanyarodva a bérből és fizetésből élők számára jóval szimpatikusabb középkategóriás Pixel 7a-ra, a mobil állítólag 128 GB-os tárhellyel, kék, szürke és zöldes köntösbe öltöztetve lesz beszerezhető. Nálunk az Európai Unióban 500 eurós árcédula kerülhet a telefon dobozára. Akárcsak a Google Pixel 8 mobilokat, a Fold és a 7a modelleket is megmutathatják a május 10-én kezdődő I/O konferencián.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid