Friss képeken a Samsung Galaxy S22 mobilok

0

Ahogy egyre közeledik a Galaxy S22 széria bemutatója, úgy folyamatosan derülnek ki az újabb és újabb részletek. Most megérkezett az első hivatalosnak tűnő sajtókép, illetve kaptunk mellé pár fotót is, így megnézhető, hogy milyen lesz a végleges dizájn.

Az alábbi állítólagos sajtóképet a LetsGoDigital osztotta meg, és két Galaxy S22 modell látható rajta, minden bizonnyal a Plus és az Ultra variáns.

A Galaxy S22 és az S22+ dizájnja megegyezik majd, csak a méretben lesz eltérés, az S22 Ultra viszont teljesen más kialakítást kap, olyan lesz, mintha a Galaxy Note 20 Ultra utódja lenne.

Néhány fotó is érkezett, amiken a Galaxy S22 széria “dummy” modelljei láthatók. Ezek nem működőképes készülékek, de a dizájn és a forma már végleges.

A Galaxy S22 meglehetősen kompakt lesz, a hírek szerint egy mindössze 6,06 colos kijelzőt kap, az S22+ képátlója pedig pedig 6,55 col lehet. Az Ultra variáns lesz a legnagyobb, ezt a hírek szerint egy 6,8 col körüli megjelenítővel szerelik.

A Galaxy S22 Ultra egész vastagnak tűnik, cserébe viszont nem lesz hatalmas, kiálló kamerasziget, és az S Pennek is jut hely a házban, miközben az akkumulátor mérete nem csökken, marad 5000 mAh-s.

Nem csak a vastagság nő egyébként, az alábbi összehasonlító fotó alapján az S22 Ultra magasabbnak és szélesebbnek is tűnik, mint az S21 Ultra.

Az alábbi képen pedig három generáció is megfigyelhető: Galaxy S20 Ultra, Galaxy S21 Ultra és Galaxy S22 Ultra.

Az S22 széria bemutatója valamikor januárban vagy február elején várható, pontos dátum viszont egyelőre még nincs.

  • Kütyük és mindenféle mobilos tartozékok akcióban a Smartdiszkont oldalán. 

Források: LetsGoDigital, GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid