Friss képen az LG G8, kiderült egy érdekes újítás!

0

Érkezett egy friss renderelt kép az LG G8 ThinQ-ről, és a dizájn elégé hasonlít a G7-re, viszont valami hiányzik, ami egy érdekes újításra enged következtetni.

Az alábbi kiszivárgott képen állítólag az LG következő csúcsmobilja látható, és az egyik legérdekesebb részlet, hogy nem látszik rajta a beszédhangszóró. Ehelyett egy új megoldást vezethet be az LG, ami a kijelző rezegtetésével generálja a hangot. Egyre több ilyen fejlesztésről hallani mostanában, a Samsung is dolgozik hasonlón, és néhány telefonban már volt is ilyen (pl Xiaomi Mi MIX), persze azóta valószínűleg sokat javult a minőség.

Szenzorsziget kiemelve, kinagyítva (azt egyelőre nem tudni, hogy a plusz szenzorok mire szolgálnak majd):

Ezt leszámítva eléggé csalódást keltő a dizájn, hiszen az LG G7 ThinQ is szinte pont ugyanígy nézett ki. Ráadásul nem is sok értelme van eltüntetni a beszédhangszórót, ha ugyanakkora marad a notch. Más gyártók már túlléptek az ilyen szenzorszigeten, 2019-ben már a kisebb, csepp alakú megoldások és a lyukas kijelzők fognak hódítani.

Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy a szokásosnál jóval hamarabb, már a február végi MWC-n bemutatkozik az új LG csúcsmobil (az LG G7 ThinQ-t tavaly csak májusban leplezték le, vagyis 9 hónapra rá érkezhet az utód).

Források: XDA, 91Mobiles

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid