Friss hírek a Xiaomi Mi 7 kapcsán

0

Bár a Xiaomi Mi 6 még nem mondható egy túlzottan elavult készüléknek a maga alig pár hónapos forgalmazási idejével, a gyártó már természetesen a jövőre, és a következő csúcsmodellre gondol. Egy friss értesülés felfedte a Xiaomi Mi 7 belsejében dolgozó lapkakészletet, annak érkezési idejét, és még egyéb érdekes dolgokat. 

Egy szivárogtató szerint a kínaiak következő zászlóshajójában Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet fog ketyegni, ráadásul már másfajta kijelző mögött. A Mi 6-tal ellentétben – amiben LCD megjelenítő van – az utód már egy Samsung által előállított AMOLED panelt kaphat képernyő gyanánt. A kijelző képátlója 6 hüvelyk lesz, ami arra enged következtetni, hogy nagyon vékony kávákra számíthatunk.

Xiaomi Mi 6

A fentiek teljesen hihetőek, ami kicsit érdekes az az, hogy a bemutató dátumát 2018 első negyedévére teszi a hír forrása. Más források szerint azonban a Samsung jövőre is elhappolja majd a Snapdragon 845-ös készleteket, és ha így lesz, akkor más gyártók csúcsmobiljai csak később jöhetnek ezzel a lapkával. A további szóbeszédek értelmében a mobilban 6, vagy akár 8 GB RAM is lehet kiszereléstől függően.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid