Kiszivárgott a Nokia 9 dizájnja

0

Jelenleg a Nokia 8 a gyártó zászlóshajója, ám hamarosan jöhet egy új, még komolyabb modell. A Nokia 9-ről eddig nem volt hiteles kép, pusztán néhány koncepció, most azonban megbízható forrásból érkeztek renderképek és egy videó is.

Az egyik ismert kiszivárogtató, OnLeaks tett közzé egy videót, amelyen a Nokia 9 3D-s modellje látható. Állítólag a készülék valós paraméterei alapján készült a modell, azaz a főbb dolgok (gombok, portok, dimenziók, kialakítás) stimmelnek. Maga a dizájn nem biztos, hogy 100%-osan ilyen lesz, de mindenképpen valami hasonlóra lehet számítani.

Ami kiderül a felvétel alapján, hogy egy a Nokia 9 USB-C porttal érkezik, és sajnos nem látható rajta jack csatlakozó. Biztosra vehető a duál kamera és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, a kijelző pedig vékony kávát kaphat, de ez már sajnos nem látszik a renderen.

A forrás szerint 140.9×72.9×7.5 mm-es dimenziókkal rendelkezik majd a Nokia 9, de a hátlapi kamerák sajnos kiállnak a házból.

Egyébként több új Nokia telefon is várható a közeljövőben, láthattunk már képeket a Nokia 2-ről, és a 9-esen kívül egy Nokia 7 is megérkezhet még idén vagy a jövő év elején.

forrás: OnLeaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid