Friss részletek kerültek napvilágra a HMD saját márkás mobiljairól

0

Az már nem újdonság senki számára, hogy a HMD Global, ami eddig a Nokia márkát gardírozta, saját márkás okostelefonok gyártásába és forgalmazásába kezd, viszont eddig nagyon kevés információ csorgott ezekről a bizonyos készülékekről. Szerencsére a finn kiskereskedők óvatlanságának köszönhetően most napvilágra került néhány részlet.

A HMD a színfalak mögött a Pulse elnevezésű szérián dolgozik, amely összesen három okostelefonból fog állni, ezek mint HMD Pulse, Pulse+ és Pulse Pro kerülnek majd forgalomba. Az előzetes értesülések szerint a HMD Pulse Unisoc T606 lapkakészlettel, kiszereléstől függően legkevesebb 4, legfeljebb 8 GB RAM-mal, és Android 14 operációs rendszerrel fog rendelkezni.

A HMD Pulse+ 6 GB RAM-ot, 128 GB belső tárhelyet és 6,56 hüvelykes képernyőt kaphat. Az okostelefon kék árnyalatban kerül majd a boltok polcaira. A HMD Pulse Pro 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral érkezik, és háromféle árnyalatban, lila, kék és zöld festéssel lesz kapható.

Összesen hat saját márkás HMD okostelefon készül állítólag, a másik három a Legend sorozatba fog tartozni, ezek a HMD Legend, Legend+ és a Legend Pro modellek lesznek. Előfordulhat, hogy ezek a mobilok azok, amelyek érkezését már korábban beharangozta a gyártó, a készülékek júliusban debütálhatnak. A Pulse modellek valamikor később, vagy velük egyidőben is megjelenhetnek, ezt egyelőre nem tudni. A gyártó mindezek mellett még egy 30 wattos, két portos fali töltőn is dolgozik, ami fekete színű lesz, és 25 eurót fognak elkérni érte.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid