Frissült a legjobb kamerával szerelt telefonok toplistája

0

A kamerák tesztelésére specializálódott DxOMark csapata próbára tette a nemrég megjelent Pixel 6 Pro fotózási és videózási képességeit, és nem meglepő módon a telefon magas pontszámot kapott, ott van az eddigi legjobbak között. Az alkalomból megmutatjuk a legfrissebb toplistát!

A Pixel 6 Pro összességében 135 pontot szerzett a hátlapi kameráira, ami bár nem rekord, de így is egy meglehetősen előkelő helyezést ért el a mobil. A rekorder továbbra is a Huawei P50 Pro, ami sajnos egyelőre csak Kínában érhető el, de nem sokkal lemaradva tőle, a második helyen áll a Xiaomi Mi 11 Ultra.

A DxOMark tesztje szerint kifejezetten részletgazdag képeket és videókat lő a Pixel 6 Pro nem csak a szabadban, hanem beltérben is. A színek pontosak, szépen és kontrasztosan jelennek meg az árnyékok, az autofókusz gyors és megbízható, illetve a zoom fotók is kellően részletesek. Ezek mellett dicsérték a videók stabilizálását és a széles dinamikatartományt.

A negatívumok között szerepel a gyenge fénynél tapasztalható zajosodás, a szűk mélységélesség miatti háttérelmosódás, illetve az, hogy a ultraszéles kamera látószöge nem olyan széles, mint más mobiloknál. A részletes értékelés itt olvasható angolul.

Egyébként érdemes más teszteket is megnézni a telefonról, vannak remek cikkek és videók is a Pixel 6 mobilok kamerás képességeiről, nem szabad kizárólag egy oldal számai alapján döntést hozni.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid