Fura nevekkel érkezett 3 új Nokia telefon

0

Eddig sem volt túlzottan logikus az újabb Nokia mobilok névadása, maga a vállalat is elismerte, hogy ezen a téren hibáztak, most azonban mintha elfelejtkeztek volna erről, és tovább rontottak a helyzeten.

A Nokia márkanevet menedzselő HMD Global három új készüléket jelentett be a minap, mégpedig a következő neveken:

  • Nokia C5 Endi
  • Nokia C2 Tava
  • Nokia C2 Tennen

Nokia C5 Endi

A Nokia C5 Endi egy 6,5 colos HD+ kijelzőt kapott csepp alakú notchba helyezett 8 MP-es szelfikamerával. A hátlapon 13+5+2 MP-es tripla kamerát találunk, amelyekből a második egység ultraszéles látószögű, a harmadik pedig egy mélységérzékelő.

A meghajtásról a MediaTek Helio P22 chipset gondoskodik 3 GB RAM és 64 GB bővíthető tárhely mellett, az akkumulátor pedig 4000 mAh-s, és 10W-tal tölthető. A mobil 170 dolláros áron lesz kapható az USA-ban, a Cricket Wireless szolgáltató kínálatában.

Nokia C2 Tava és Tennen

A két mobil gyakorlatilag ugyanaz: 5,45 colos HD+ kijelzővel, Helio A22 processzorral, 2 GB RAM-mal, 16 vagy 32 GB tárhellyel, 8+2 MP-es duál hátlapi kamerával, 5 MP-es szelfikamerával, valamint 3000 mAh-s aksival érkeznek.

A különbség mindössze annyi, hogy a Nokia C2 Tava a Cricket Wireless exkluzív terméke lesz 110 dolláros árcédulával, a Nokia C2 Tennen pedig több amerikai szolgáltatónál is megjelenik 70 dolláros áron.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a mobilok kaphatók lesznek-e valaha az USA-n kívül, de nem igazán fogjuk bánni, ha esetleg nem jutnak el Európába.

Via GSMArena, PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid