A Samsung vezetője elárulta, hogy mikor jelenik meg a Note 8

1

Eddig is voltak pletykák a Note 8 bemutatójáról és megjelenéséről, most azonban a gyártó egyik vezetője árult el hivatalos részleteket.

A Samsung Mobile vezérigazgatója, DJ Koch egy tajvani sajtóeseményen azt nyilatkozta, hogy a Galaxy Note 8 augusztus végén kerül majd hivatalosan bemutatásra (a korábbi pletykák szerint augusztus 23-án). A megjelenés pedig két fázisban fog lezajlani. Első körben csak néhány országban (pl. Dél-Koreában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban) kerül a boltok polcaira a mobil szeptemberben, a világ többi részén pedig októbertől lesz elérhető. Mi szinte biztosan a második körben leszünk.

A Galaxy Note 8 sokban hasonlíthat majd a Galaxy S8+-ra, de egy hajszálnyival nagyobb, 6.3 colos kijelzővel jöhet, a hátlapján pedig már duál kamera teljesít majd szolgálatot. A hardver alapvetően nem változik, marad a Snappdragon 835 és az Exynos 8895 chipset régiótól függően, de állítólag a Note 8 már 6 GB RAM-mal érkezik. Az ára viszont nagyon borsos lesz, Magyarországon a 330 ezer forintot is elérheti.

via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid