Gamer cuccok jó áron: Ajazz fülhallgató és mechanikus billentyűzet akció

0

A Cafago szokásos akciós válogatásában most a gamer holmik kaptak főszerepet. Az alábbiakban bemutatásra kerül egy 7.1 hangzásra képes, USB csatlakozóval és fülhallgató kimenettel egyaránt használható mikrofonos fejhallgató, valamint egy 82 billentyűt magában foglaló mechanikus klaviatúra.

Ajazz AX120 gamer fejhallgató

A készülék a színvonalas sztereó hangzás mellett képes virtuális 7.1 hatás keltésére, a belsejében 50 mm-es driverek dolgoznak, így a mélyek is kellően teltek lesznek, a mikrofont pedig ellátták zajszűréssel, hogy a csapattársakkal való kommunikálás a lehető leggördülékenyebb legyen. A fejhallgatót lehet használni USB csatlakozón és 3,5mm-es jack porton keresztül egyaránt. A fejes frekvencia átvitele 20-20000 Hz, az érzékenysége 38 decibel, az impedanciája pedig 21 ohm. A fejhallgató nagyjából 275 grammot nyom, és a fekete mellett választható rózsaszín és zöld színben is. Az Ajazz AX120 gamer fejhallgató most mindössze 29,28 dollárért rendelhető a Cafago webáruházában, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 8 919 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

AJAZZ AK33 mechanikus billentyűzet

Játszani és hosszabb szövegeket gépelni a bennfentesek szerint kizárólag mechanikus billentyűzeten érdemes, ráadásul meglepő módon már az egészen olcsó ajánlatok is képesek kellemes felhasználói élményt, és jócskán megnövelt precizitást kínálni. Ez a billentyűzet kék kapcsolókkal dolgozik, szóval nem éppen a leghalkabb, viszont használat közben megkapjuk majd azt a kellemes visszajelzést, amiért szeretjük a blue switches konstrukciókat. Ez egy tenkeyless billentyűzet, tehát nincs rajta numerikus pad, a csatlakoztatás USB porton keresztül történik, cserélhető vezetékkel, szóval akkor sem történik tragédia, ha a kábel idővel megadja magát. A billentyűzet 31,5 x 16,2 x 5,7 cm-es méretekkel rendelkezik, a segítségével jócskán lehet majd spórolni a hellyel az asztalon. A szerkezet angol kiosztású, illetve ami még szót érdemel, az a 7 multimédia billentyű, amivel hangerőt szabályozni, és még egy csomó minden mást is lehet. Az AJAZZ AK33 tenkeyless mechanikus billentyűzet most mindössze 38,55 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva körülbelül 11 742 forintot jelent. További részletek és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

 

Ezek csupán a legújabb kiemelt ajánlatok, rajtuk kívül még egy rakás kedvezményes áron beszerezhető termék szerepel a Cafago kínálatában, ha netán érdekelnének ezek az akciós portékák, akkor érdemes ellátogatni az online üzletbe, amit erre a linkre kattintva tehetsz meg! Mindenkinek jó nézelődést kívánunk!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Cafago, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 37 euró (~41 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid