Gangsters on the Boardwalk bétateszt

0

A Gangsters on the Boardwalk az androidos autós platformerek mezőnyében próbálja megvetni a lábát. A játékot a Hatted Skull studio hegeszti, több kalózos játék után (pl.: Pirates: Captain Jack) egy másik csapásvonalat indítottak.

A tervek komolyak: adva van egy BOX2D-re épülő oldalnézetes szállítós ügyességi akciójáték, melyben lesznek városok, tereptárgyak, ugratók, veszélyes konkurencia harcok, és ezernyi tennivaló. Egyelőre 1 játszható várost találtunk benne: Atlantic City-t, de a felhozatal W. Forest-tel bővül majd.

gangsters-on-the-boardwalk-garage

Elsőre szimpla Hill Climb klónnak nézhet ki a játék, ám feltűnik hogy itt sokkal többről van szó! Behatárolt pályákon kell a munkáinkat teljesíteni: szállítani és szállítani. Néha a konkurenciával egymás torkának ugorhatunk. Komoly morális kérdéseket feszegető sztoriról ne is álmodjunk, a főnökünk viszont mindig intéz hozzánk pár szót, hogy képben legyünk, de a lényeg, hogy minél több szesszel árasszuk el a piacot.

gangsters-on-the-boardwalk-warehouse

Elsőként tisztában kell lennünk azzal, hogy karakterünk kezdetben igencsak védtelen: egy átalakított T-model-lel és egy pisztollyal indulunk harcba, golyóálló mellényről meg hasonlóakról ne is álmodjunk. Csak a legkitartóbbak ízlelhetik meg a sikert, akik már eleget költöttek autójuk tuningolására és újabb fegyverekre. Persze, ha megvan a rávaló összeg.

gangsters-on-the-boardwalk-map

Az irányítás nem egykezes. Mind a 2 kezünkre szükség lesz, hogy a gázt adagolva elegendő tereptárgyat lőjünk szét a fennakadás elkerülésének érdekében. Figyelni kell a kövekre, valamint hogy a megfelelő adag rakomány a célba érjen!

gangsters-on-the-boardwalk-prebeta-ingame

Mivel az aktív fizikai modellezés rengeteg erőforrást eszik, így jobb ha nem low-end készülékkel ugrunk neki. Bugok akadnak, lévén egy bétáról van szó, de a cikk írásának pillanatában ezek már most minimálisra lettek redukálva.

Íme a játék előzetese melyben már ingame jelenetek is láthatóak mozgás közben:

A játék simán hozza az akkori idők semmi mással össze nem téveszthető atmoszféráját. Ebből a szempontból nagyon ígéretes, és várhatóan már 2014 nyarán megjelenik android platformra. Természetesen a magyar fejlesztés révén magyar nyelven is!

Amíg tart a béta, az info@hattedskull.hu címen lehet jelentkezni.

Ha tetszett a cikk, akkor nyomj egy lájkot!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid