Geekbuying Black Friday akciók – Indul a 2. kör

0

Még nincs vége a Black Friday őrületnek a Geekbuying online áruházában, mi több, most kezdődött meg a második kör! Ahogyan az lenni szokott, egy rakás akciós termék, még több kedvezményes kupon, és még egy pörgetős nyereményjáték is várja azokat, akik meglátogatják az oldalt. Tekintsük át együtt a választékot, tartsatok velünk!

Kezdjük akkor magával a fekete pénteki kiárusítással, amelynek most megkezdődött a második köre a Geebuying-nál.

Rengeteg villámajánlat lépett életbe, most nagyon jó áron lehet vezeték nélküli fülhallgatót, elektromos rollert vagy hordozható gaming mini PC-t venni, de háztartási eszközökből és okosotthon termékekből sincs hiány. A Geekbuying Black Friday választékát az alábbi linken tekinthetitek meg:

Hogy a dolgok még érdekesebbek legyenek, a webáruház meghirdetett egy nyereményjátékot is, amely egészen november 29-ig tart. Ez nagyjából úgy működik, hogy a felhasználók mindennap egyszer pörgethetnek a szerencsekeréken, lehet nyerni kedvezményeket, robotporszívót, kézikonzolt, illetve további ajándékokat, ráadásul aki megosztja a játékot vagy rendel, további pörgetéseket kaphat, legfeljebb napi 5-öt.

Mindenképpen érdemes megnézni ezt is, amit az alábbi linkre kattintva tehettek meg!

Természetesen mint mindig, most is vannak általános felhasználású kuponok, amelyek a rendelések végösszegét tudják kedvezőbbé tenni. Ezeket november 29-ig tudjátok felhasználni.

  • 5 dollár kedvezmény 50 dollár feletti rendelések esetén a GKB21BF02 kuponnal
  • 10 dollár kedvezmény a 100 dollár feletti rendelések esetén a GKB21BF03 kuponnal
  • 20 dollár kedvezmény a 250 dollár feletti rendelések esetén a GKB21BF04 kuponnal
  • 50 dollár engedmény az 550 dollár feletti rendelések esetén a GKB21BF05 kuponnal

Egyáltalán nem lepődnénk meg, ha egy kicsit elveszve éreznétek magatokat ebben a hatalmas miliőben, de szerencsére a Geekbuying kategóriákra bontotta a fekete pénteki választékot, hogy könnyebben megtaláljátok, amire szükségetek lehet. Ezeket az alábbi linkekre kattintva tudjátok megnézni:

Külön segítség lehet még a vásárlási útmutató is, amelyben minden fontos tudnivalót megtaláltok:

A végére maradtak azok a kiemelt ajánlatok, kuponos kedvezmények, amelyekre a webáruház munkatársai szeretnék külön felhívni a kedves vásárlók figyelmét. Ezeket is érdemes csekkolni, van itt roller, porszívó, miegymás.

Proscenic M8 Pro robotporszívó most 399,99 dollár, vagyis nagyjából 131 558 forint a NNNWJSIO kuponnal (10 darabos készlet).

ACGAM T02P séta/futópad most 259,99 dollár, vagyis cirka 85 556 forint a NNNWOWMG kóddal (10 darabos készlet).

JIMMY H9 Pro vezeték nélküli porszívó most 329,99 dollár, vagyis nagyjából 108 593 forint a NNNWSRZS kuponnal (10 darabos készlet).

HIMO C20 elektromos kerékpár most 649,99 dollár, vagyis nagyjából 213 882 forint a GKB21BF05 kuponnal.

Eleglide S1 Plus elektromos roller most 351,95 dollár, vagyis cirka 115 825 forint a GKB21BF04 kuponnal.

Zárás gyanánt következzen még egyszer a Geekbuying Black Friday kiárusításának linkje:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid