Ilyen lehet a Xiaomi 12 kamerája

0

Az alapján, amit eddig tudunk, a Xiaomi 12 még az idei év vége előtt debütál, és ennek megfelelően elkezdtek szállingózni a készülékkel kapcsolatos hírek is. Digital Chat Station nevét már vélhetően ismerik a rendszeres olvasóink, az ázsiai szivárogtató már többször bizonyította, hogy közel ül a tűzhöz, ha technológiai értesülésekről van szó. Most éppen a mobil kameráinak külalakját buktatta le, némi extra infó társaságában.

A Weibón tevékenykedő szivárogtató azt állítja, hogy az új szériánál a gyártó finomít valamelyest a kamerakialakításon, és az elsődleges képrögzítő egység 50 megapixeles felbontással rendelkezik majd. Egyes szóbeszédek szerint visszatérhet a Full HD+ felbontású megjelenítő, ami a Mi 11 mobilok 1440p+ kijelzőihez képest némileg visszalépést jelentene, ugyanakkor egy ilyen változtatás valószínűleg csak az alapmodellt érintené. Ami azt illeti, a hírek szerint a formaterv sem fog látványosan megújulni, maradnak az enyhén lekerekített élek, illetve egy kivágás a bal felső sarokban az előlapi kamera számára.

Ilyen lehet a Xiaomi 12 kamerája

Bennfentesünk úgy tudja, hogy a Xiaomi lehetővé teszi majd a 100 wattos gyorstöltést. Tovább fogják fejleszteni az OLED panel alá integrált optikai ujjlenyomat-olvasót is, amelynek az előzetes értesülések alapján nagyobb lesz az érzékelési területe. A Xiaomi 12 mobilok belsejében az új Qualcomm csúcslapka teljesít majd szolgálatot, épp ezért a debütálással meg kell várniuk az amerikai processzor-gyártó bemutatóját. Mihelyt leleplezik az új chipsetet, valószínűleg a kínai gyártó is elkezd majd információmorzsákat potyogtatni a Xiaomi 12 készülékek kapcsán, csak győzzük kivárni.

Ez is érdekelhet:

Forrás: SparrowNews

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid