Black Friday akciók a Geekbuying oldalán

0

A fekete pénteki akciók nem értek véget a Geekbuying weboldalán, sőt, most jön a Black Friday kiárusítás második köre! Van egy rakás kedvezményes kupon, kiemelt ajánlatok és nyereményjáték a rengeteg akciós áron kínált termék mellé!

A kínálat most is óriási, így részletes bemutatásra inkább nem vállalkoznánk, csupán az adott termékkategóriákat fogjuk ismertetni. Azok fognak jól járni, akik mostanában szeretnének elektromos járművet, háromdimenziós nyomtatót vagy lézergravírozót vásárolni, de persze sok minden más is elérhető.

Azok is kifoghatnak néhány jó ajánlatot, akiknek powerstation akkumulátor, robotporszívó, táblagép, laptop, Bluetooth-hangszóró, vezeték nélküli fülhallgató, TV-okosító vagy ergonomikus irodai szék a szíve vágya. A teljes választékot az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni:

Könnyű elveszni a hatalmas kínálatban, vagy úgy általában az oldalon, ha még sosem használtuk, vagy már egy ideje nem léptünk be. Kétségbeesés helyett inkább használjuk a webshop által készített vásárlási útmutatót, amelyben minden szükséges tudnivaló megtalálható a fekete pénteki akciókhoz. Kattintsatok bátran a lenti linkre!

Black Friday alkalmából nyereményjáték is van a Geekbuying oldalán, amelynek keretein belül robotporszívót, 3D nyomtatót, vagy vezeték nélküli hangszórót lehet nyerni, további meglepetések mellett. A szerencsekerék szabályait, illetve magát a játékot az alábbi hivatkozásra kattintva tekinthetitek meg!

Szert lehet tenni néhány bónusz kuponra is, amelyek további kedvezményekre jogosítják fel a felhasználókat. Megszerzésük módját és a beváltási lehetőségeket ezen a linken találjátok:

A Black Friday akciók második köre november 28-ig tart, az itt látható ajánlatok és kedvezmények addig lesznek érvényben. Most pedig következzen néhány univerzális kupon, amelyek a megrendelések végösszegét tudják mérsékelni, az elköltött pénzmennyiség függvényében.

  • 60 dolláros kedvezmény a 999 dollár feletti rendelésekre az NNNAFFBF999 kuponnal
  • 55 dolláros kedvezmény a 699 dollár feletti rendelésekre az NNNAFFBF699 kuponnal
  • 20 dolláros kedvezmény a 299 dollár feletti rendelésekre az NNNAFFBF299 kuponnal
  • 15 dolláros kedvezmény a 199 dollár feletti rendelésekre az NNNAFFBF199 kuponnal
  • 50 dolláros kedvezmény a 550 dollár feletti rendelésekre a GKB22BF50 kuponnal
  • 25 dolláros kedvezmény a 350 dollár feletti rendelésekre a GKB22BF25 kuponnal
  • 10 dolláros kedvezmény a 100 dollár feletti rendelésekre a GKB22BF10 kuponnal
  • 5 dolláros kedvezmény a 50 dollár feletti rendelésekre a GKB22BF05 kuponnal

Extra kedvezmények várnak azokra, akik PayPallel vagy bankkártyával fizetnek november 22-től.

  • További 10 dolláros kedvezmény a 200 dollár feletti rendelésekre
  • További 15 dolláros kedvezmény az 500 dollár feletti rendelésekre

Különleges ajánlatokból most sincs hiány, a Geekbuying az alábbi termékekre szeretné külön felhívni a figyelmeteket.

ILIFE A80 Plus robotporszívó most mindössze 79,99 dolláros áron a GKB22BF05 kuponnal (~31 560 Ft). 1100 Pa-s szívóerő, felmosás funkció, okostelefonos vezérlés.

ILIFE M50 kézi autós porszívó most csupán 35,99 dolláros áron a 78D7NLPQ kuponnal (~14 202 Ft). 15000 Pa-s szívóerő, LED-fények, akár 32 perces üzemidő.

Tronsmart Force X hordozható kültéri hangszóró most 51,52 dolláros áron az NNNTSFORXOCT kuponnal (~20 120 Ft). IPX6 minősítés szerinti vízállóság, 60 wattos teljesítmény, akár 13 órás üzemidő.

Zeblaze Btalk 2 okosóra most csupán 35,99 dolláros áron az NNNZEBLAZE2 kuponnal (~14 300 Ft). Véroxigénszint-mérés, AMOLED megjelenítő, Bluetooth-hanghívás.

Végszó gyanánt következik ismét a Geekbuying Black Friday akcióinak linkje:

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid