Friss akciók a Geekbuying oldalán sok EU raktáras kütyüvel!

0

A Cyber Monday akciók szinte minden nagyobb kínai webáruházban dübörögnek, nem kivétel a Geekbuying sem, ahol hatalmas választék és rendkívül kedvező árak várják az érdeklődőket. Aki esetleg lemaradt volna a Black Friday-ról, most még elcsípheti a hőn áhított termékeket, szóval érdemes mindenképpen szétnézni a kínálatban.

Ha csupán a teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni a Geekbuying Cyber Monday kampányát – és máshogy nem is lehet a rengeteg portéka miatt -, akkor azt mondanánk, aki netán most szeretne elektromos rollert, Full HD felbontású i5 procis laptopot, Xiaomi okostelefont venni, jobb, ha alaposan szemügyre veszi a felhozatalt, mert ezekből mind van, sőt, további érdekességeket is találni.

Mini PC-k, külső SSD-k (a kínálatban van 1 TB-os Samsung is), de még televízió is akad. Nem szaporítanánk a szót, inkább azt javasoljuk, nézzétek meg a lenti linken lévő hatalmas választékot, amiben szinte mindenkinek lesz valami kedvére való holmi.

Hubsan Zino Pro drón

A rengeteg termékek közül egy drónt még érdemes kiemelni, mert egyrészt most nagyon kedvező áron lehet hozzájutni, másrészt meg azért az összegért cserébe egy rakás klassz funkciót tud. Igen, tudjuk, mi sem vagyunk normálisak, hogy szakadó hóban drónnal akarunk házalni, de remélhetőleg nem mindig lesz ilyen zord az időjárás, a jó akciók viszont nem várnak meg.

A Hubsan Zino Pro drón kiváló jellemzőkkel rendelkezik, ezek közül kiemelendő a 4K felbontású videók rögzítése, a háromtengelyes stabilizátor, a saját GLONASS támogatású GPS modul, és az akár 4 kilométeres jelátvitel, bár utóbbi sokban függ nem csak a domborzati, de az időjárási körülményektől is. A gyönyörű légifelvételek készítése immáron már nem csak a vastag pénztárcával megáldott népek kiváltsága lesz, hiszen ezzel a masinával 180 fokos panoráma videókat lehet készíteni, ebben persze nem kevés szerepe van a Sony gyártmányú szenzornak, ami 1/3 colos mérettel bír, fotókat pedig 13 megapixeles méretben rögzít.

A készülék 23 percig képes a levegőben maradni, a töltéshez pedig nagyjából 180 perc szükséges, ezért érdemes lesz megfontolni olyan kiszerelés megrendelését, amihez plusz aksikat adnak. Erről máris beszélni fogunk. A standard verzió mellé egyetlen akkumulátor jár, ez a kiadás 349,99 dolláros áron rendelhető a Geekbuying webshopjából. Mivel európai raktárból is meg lehet rendelni a termékeket, érdemes azt választani, hiszen így a szállítás gyors, és extra költségektől mentes lesz.

Viszont létezik kiszerelés kettő, sőt három aksival is, előbbi 379,99, utóbbi pedig 399,99 dolláros áron kapható, igazából ezek nem nagy különbségek, de a plusz aksi meghálálja majd magát. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén, amennyiben pedig szeretnél lefaragni az árból, használd a 44JHJCOG kupont az 1 aksis, a 44JHK7G5 kódot a 2 aksis, vagy a 44JHKPDR kupont a 3 aksis kiszerelés megrendelésekor.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid