Elképesztően népszerű a Xiaomi Redmi Note 8 széria

0

Már a Redmi Note 7 mobilok is nagyon sikeresek lettek, a Note 8 sorozatnak azonban még ezt is sikerült túlszárnyalnia: mindössze 3 hónap alatt 10 millió fogyott a Redmi Note 8-ból és a készülék Pro verziójából.

A Xiaomi nemrég bejelentette, hogy az augusztus 29-én bemutatott Redmi Note 8 és Redmi Note 8 Pro mobilokból már 10 millió darab fogyott. Ezt három hónap alatt sikerült elérni, ami egy hónappal kevesebb, mint amennyi idő alatt a Redmi Note 7 készülékek elérték ugyanezt a számot.

Ez az eredmény egyébként azt jelenti, hogy a megjelenés óta átlagosan napi 110 ezer Redmi Note 8 modell fogyott. Ez mondjuk nem is annyira meglepő, hiszen a saját árkategóriájában mindkét verzió az egyik, ha nem a legjobb vétel.

Ha esetleg kedvet kaptál, akkor íme néhány Xiaomi kupon több friss típushoz, többek között a Redmi Note 8 mobilokhoz is.

Redmi 7A

Redmi 8A

Redmi 8

Redmi Note 8

Redmi Note 8T

Xiaomi Mi 9 Lite

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi Mi Note 10

Megjegyzés: az összes felsorolt telefon hivatalos Global verziós, vagyis van bennük magyar nyelv, és teljes körű 4G támogatással bírnak. A kupont a rendelés során, a véglegesítés előtt lehet beírni. Az árak biztosítás nélkül értendők, ezt alapból hozzáadja a rendszer, de ki lehet kapcsolni, ha valaki nem kéri. Vám- és áfamentes szállítás: 40 dollár alatt nincs vámolás, fölötte a Priority Line szállítási mód ajánlott (a rendelési oldalon már Netherlands Registered(PDM) vagy EU priority Line(DPD) látszik, mindkettő működik). Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Nem vásároltál még a GearBest-en? Itt találsz magyar rendelési útmutatót.

A vámmentes szállításról itt olvashatsz további infókat.

Ha pedig a garancia érdekel, akkor ezt a cikket olvasd el.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid