Meglepően olcsó lehet a flip kialakítású Samsung Galaxy Fold 2

0

A hajlítható telefonok egyelőre nem a fizetésből elő egyszerű halandók termékei, de talán ez a jövőben megváltozhat, ráadásul hamarabb, mint gondolnánk. Már a Motorola RAZR 2019 is egy olcsóbb alternatíva – persze még mindig nagyon drága a maga 1500 dolláros cédulájával -, ráadásul a flip kialakítás is mintha vonzóbb lenne a rajongók számára. A Samsung erre akar rálicitálni a Galaxy Fold második generációjával, ami szintén a kagylómobilokat idézi majd formatervével, és sokkal olcsóbb lesz, mint a jelenlegi modell.

Az értesülések forrása a The Korea Herald nevű orgánum, ahol az újságírók úgy tudják, a Samsung Galaxy Fold 2 az újjászületett RAZR mobilhoz hasonló dizájnt, valamint megfizethetőbb árcédulát kaphat, a mobil ugyanis “mindössze” 1000 dollárt fog kóstálni. A kisebb méretű hajlítható kijelző, és a gyártási költségek további csökkenése teszi majd lehetővé, hogy a következő Fold mobil ilyen szignifikánsan kedvezőbb árú lehessen. (Összehasonlításképpen az első generációs Galaxy Fold ennek a duplájába kerül, nálunk közel 700.000 Ft-os áron lesz kapható.)

Bár a témát illetően nem született még reprezentatív felmérés, de nagyon úgy tűnik, a kagylómobilokat idéző formaterv jobban bejön az embereknek, ami egy tisztességes hardverrel és tűrhető árral kombinálva akár ténylegesen is sikeressé teheti a következő generációt. Igen, tudjuk, 1000 dollár sem kevés, de ez már nagyjából az a szint, amin a jelenlegi csúcskategóriás készülékek vannak.

Motorola Razr 2019

A források amúgy tovább mennek, azt állítják, hogy a Galaxy Fold 2 hazájában csupán 840 dollárnak megfelelő helyi valutáért lesz megvásárolható, míg az 1000 dolláros összeg akkor lép érvénybe, amikor a telefon kijut a nemzetközi piacokra. És hogy mikor mutatják be a Samsung Galaxy Fold 2-t? Könnyen előfordulhat, hogy már az év elején leleplezik, a Galaxy S11 telefonokkal karöltve.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid