Nagy húsvéti kiárusítás a GeekBuying oldalán sok EU raktáras termékkel

0

A Geekbuying webáruháza megkezdte szokásos húsvéti kiárusítását, amelynek keretein belül a már menetrend szerinti akciók és rengeteg kiváló termék vár mindenkire, aki meglátogatja az oldalt. Az általános kuponokon kívül lesz néhány specifikus ajánlatunk is vezeték nélküli fülhallgatóra, projektorra, illetve Bluetooth hangszórókra.

A húsvéti akciók április 20-ig érvényesek, a teljes kínálat az alábbi linken tekinthető meg, itt aztán tényleg van minden, a termékek részletezését meg sem kíséreljük. Most is, mint mindig, azt javasoljuk, nézzetek szét, hátha megakad valamin a tekintetetek:

Íme pár darab általános felhasználású kupon, amelyeket a rendelés végén lehet felhasználni, hogy némileg mérsékeljük a végösszegeket.

  • 3 dollár kedvezmény jár a 30 dollár feletti rendelések esetén a GKB20EA1 kóddal
  • 5 dollár kedvezmény jár a 60 dollár feletti rendelések esetén a GKB20EA2 kóddal
  • 15 dollár engedmény jár a 200 dollár feletti vásárlások esetén a GKB20EA3 kóddal

Most pedig következzék néhány termékspecifikus kuponkód, amelyeket kizárólag az adott holmi árának csökkentésére lehet használni.

Xiaomi AirDots Pro 2S vezeték nélküli fülhallgató

Már előrendelhető a kínai gyártó legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, ami kiváló választás lesz az ingázók és a zenebolondok számára egyaránt. A készülék egyetlen töltéssel képes akar 5 órán keresztül is üzemelni, és persze a tárolásra használt bölcső ezúttal is használható külső aksi gyanánt, extra órákat adva a működéshez. Az LHDC Bluetooth kodeket is támogató szerkezet kivételesen erős basszus élménnyel kecsegtet, és mivel a kiegészítő Bluetooth 5.0 modemmel bír, a vezeték nélküli kapcsolatok stabilitására sem lehet majd panaszunk. A készülék most cirka 26 409 forintos áron rendelhető elő a XIAOMIAIR2S kupon felhasználásával. További részletek és vásárlás ezen a linken!

Tronsmart Element T6 Plus Bluetooth hangszóró

A kültéri zenehallgatás csimborasszója ez a masina, mivel a teljesítménye 40 wattos, a beépített modem Bluetooth 5.0 szabványú, és a gépezet még némi minimális vízállóságot is fel tud mutatni, na persze nem érdemes a medencébe dobni a hangszórót, az IPX6 minősítés inkább az eső, a fröccsenő víz ellen jelent védelmet. Bulit akarsz? Két ilyen hangszórót egyszerre is lehet használni, közösen biztosítani fogják a makulátlan sztereó élményt. A készülék most nagyjából 18 157 forintos áron lehet a tiétek, ha használjátok a 4QUWJPDX kupont a vásárlás befejezése előtt. A hangszóró EU raktárból érkezik, és Xiaomi arcmaszk jár hozzá ajándékba! További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

Tronsmart Force SoundPulse Bluetooth hangszóró

A kábelektől teljesen mentes zenehallgatás másik alternatívája lehet ez a szerkezet, ami képes biztosítani a 40 wattos teljesítményt, valamint szintén el van látva Bluetooth 5.0 modemmel, az üzemideje pedig akár 15 órás is lehet, ami azért már nem piskóta. A legdurvább rave bulik sem tartanak ilyen sokáig, vagy netán naiv vagyok? A készüléket ellátták IPX7 ellenállással, ami jelent némi oltalmat a loccsanó víz, esetleg az eső ellen, de búvárkodni ezzel a masinával sem igazán érdemes. Párosíts két ilyet és újfent valódi sztereó élményben lehet részed, amelyet a hangszórók fejlett basszus képességei tesznek teljessé. Az EU raktárból érkező Tronsmart Force SoundPulse most cirka 15 508 forintért lehet a Tiétek, a 4QUWOA8J kupon felhasználását követően. Ez is EU raktárról jön, és Xiaomi védőmaszk jár hozzá. Részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

VIVIBRIGHT L1 projektor

A sort zárjuk egy projektorral, ami 2200 lumenes fényerővel dolgozik, 480p felbontásban vetíti ki a tartalmakat, és a rengeteg csatlakozónak köszönhetően nincs az a készülék, amivel ne lehetne összekötni a masinát. A gépben lévő LED izzók 50 ezer munkaórára vannak hitelesítve, szóval egy darabig biztosan ki fog bennünket szolgálni ez a projektor. A kivetített kép maximális képátlója 120 hüvelyk lehet. A projektort most cirka 14 524 forintos összegért lehet hazavinni, a 4PGZVK7B kupont felhasználását követően. További műszaki jellemzők és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid