GeekBuying nyári kiárusítás 2020 – hasznos kütyük gyors szállítással EU raktárról

0

Megkezdődött a GeekBuying webáruház nyári kiárusítása, amelynek keretein belül számos műszaki cikk és egyéb termék kapható akciós áron. Az alábbiakban a nyári vásárról, és néhány kiemelt termékről lesz szó röviden, amelyeknek a nagy részét európai raktárról küldik, így gyorsan megérkeznek, és a vámolás miatt sem kell aggódni.

Amennyiben szeretnéd megtekinteni a kiárusítás teljes kínálatát, kattints az alábbi linkre:

Van egy kupon mindenki számára, aki 80 dollárnál nagyobb értékben rendel. Nekik érdemes felhasználni a GKBSUM5 kódot, mivel a segítségével 5 dollár engedményre tehetnek szert. Az akció július 13. és július 26. között él. Most pedig jöjjenek a kiemelt ajánlatok!

Xiaomi Jimmy JV53 vezeték nélküli porszívó

A kínai gyártó vezeték nélküli porszívója most mindössze 166,99 (~51 792 Ft) dolláros áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk a SMHJV53Z3 kódot. A termék európai raktárból érkezik! További részletek ezen a linken!

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Szintén a Xiaomi gyártja ezt a kiváló robotporszívót, ami felmosni is képes, és számos intelligens funkcióval, illetve korrekt üzemidővel büszkélkedhet. A készülék most a XMVMV2PROZ10 kuponkód felhasználását követően 359,99 dollárba kerül, ami magyar valutában nagyjából 111 656 forintot jelent. A terméket európai raktárból küldik a kínai webáruház munkatársai. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

MBrush hordozható nyomtató

A készülék lényegében nem egyéb, mint egy hordozható színes nyomtató, amivel szinte bármilyen felületre lehet nyomtatni, akár 415 oldalt is egyetlen “patronnal”. Az üzemidő 6 órás, és a nyomtatót kvázi bármilyen eszközzel vezérelhetjük Wi-Fi kapcsolaton keresztül. A hordozható nyomtató most mindössze 84,99 dolláros áron rendelhető a MBRUPRINTZ3 kuponkóddal, ami magyar valutában cirka 26 339 forintot jelent. A terméket európai raktárból küldik a kínai webáruház munkatársai. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor kattints bátran ide!

Tronsmart T6 Max hangszóró

Ez a termék egy Bluetooth 5.0 technológiát használó hangszóró, amit még NFC chippel is elláttak a gyártó munkatársai. A hangszóró 60 wattos teljesítménnyel, és akár 20 órás üzemidővel büszkélkedhet, vagyis tökéletes eszköze annak, hogy őrületbe kergessük a körülöttünk lévőket a zenei ízlésünkkel. Amennyiben felhasználjuk a 4D0BEHCZ kódot, a készülék mindössze 76,99 dollárért lehet a miénk, ami forintosítva durván 23 875-öt jelent. A készülék európai raktárból érkezik. További információk és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi Mi 1S elektromos roller

Ez a 8,5 colos kerekeken gördülő, 250 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos roller kiváló társa lehet a mindennapi ingázóknak. A maximális sebesség 25 km/h, a hatótávolság pedig 30 kilométer egyetlen feltöltéssel. A Xiaomi elektromos rollere 425,99 dolláros áron rendelhető az NNNMI1S kód felhasználását követően, ami magyar valutában 132 000 Ft-ot jelent. Ezt a terméket is európai raktárból küldik. További részletek és rendelés ezen a linken!

KUGOO KIRIN M4 elektromos roller

Ez a vagány masina félúton van egy bicikli és egy roller között, meghajtásáért elektromos áram felel, az 500 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromotor 45 km/h maximális sebességet képes biztosítani, a legnagyobb elérhető hatótávolság pedig 45 km. Duál fékrendszer teszi még biztonságosabbá a közlekedést. A jármű most mindössze 593,99 dolláros áron rendelhető a GKB267S kupon felhasználását követően, ami magyar valutában nagyjából 184 168 Ft-ot jelent. A roller európai raktárból érkezik. Ha szeretnél többet tudni, esetleg rendelni, akkor kattints ide!

Beelink GS-King X TV-box/Médiaszerver

Ez egy nagyon fullos TV-okosító, amiben 3,5 colos merevlemezeket is elhelyezhetünk, ezáltal afféle NAS szerver lesz a végeredmény. A TV-box gond nélkül lejátssza a 4K felbontású tartalmakat, akár 60 képkockával másodpercenként. Rengeteg csatlakozó, számos vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség jellemzi ezt a szerkezetet. Ez az otthoni médiaszerver most mindössze 269,99 dolláros áron rendelhető a 4HKRQXVQ kuponkód felhasználását követően, ami magyar valutában nagyjából 83 734 Ft-ot jelent. A termék cseh raktárból érkezik.További műszaki részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: GeekBuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid