Akciós tabletek és ultrabookok, akár EU raktárról

1

A népszerű Geekbuying webáruház egy új promóciót indított, amelyben különböző táblagépeket, ultrabookokat és 2 az 1-ben eszközöket kínálnak akciós áron.

Az akció négy márkát foglal magában (Jumper, Teclast, GPD és Chuwi), mindegyik gyártó termékei más-más időintervallumban kaptatók kedvezményes áron. Augusztus 22-től 29-ig a Jumper készülékeire vonatkozik az ajánlat, nézzük néhány példát!

Jumper EZpad Mini 3 tablet

jumper-ezpad-mini-3

8 colos IPS kijelzővel szerelt Windows 10-es tablet 64 bites Intel Cherry Trail Z8300 processzorral és 8. generációs Intel HD GPU-val. A készülékbe 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely került, illetve találunk rajta egy normál mérető USB 3.0 portot is a microUSB mellett. Az ára 79 dollár.

Jumper EZbook 2 ultrabook

jumper-ezbook-2

Vékony, fémházas ultrabook 14.1 colos Full HD kijelzővel, 64 bites Intel Cherry Trail Z8300 processzorral, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel, és egy méretes, 10.000 mAh-s aksival. Az ára 189 dollár, de kicsit drágábban EU raktárról is rendelhető.

Jumper EZpad 5S

jumper-ezpad-5s

2 az 1-ben készülék (tablet és laptop) 11.6 colos Full HD kijelzővel, 64 bites Intel Cherry Trail Z8300 processzorral, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel, és egy 8500 mAh-s aksival. Az ára 235 dollár, vagy dokkolós billentyűzettel 245 dollár (itt is van EU raktáras opció).

(Az akciós árak tovább csökkenthetők, kuponkódokat az alábbi linken találsz.)

Megjegyzés: Az említett összegek a legtöbb esetben nettó árak, kivéve EU raktáras szállításnál, utóbbinak az az előnye, hogy hamarabb megérkezik a csomag, és már nem kell semmit ráfizetni. Ehhez az “ES Stock” vagy “Spain Stock” opciót kell választani (nem minden terméknél érhető el).

forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid