Hivatalos a Samsung Z2

0

Ahogyan az várható volt, a Samsung bejelentette harmadik Tizen operációs rendszerrel ellátott okostelefonját, a Z2-t. Aki csúcsmobilokról szeret álmodozni, inkább ne is olvasson tovább, ám ha érdekel, milyen készüléket lehet 2016-ban alig 70 dollárért kapni, érdemes lesz átfutnod ezt a pár sort! 

A Samsung Z2 belsejében egy Spreadtrum chipset végzi a munkát, ami egy négymagos processzort takar. A megjelenítő 3.97 colos, a felbontása 800×480, ami valljuk be nem valami acélos, de mégis csak egy büdzsételefonról van szó.

samsung z2

A rendszermemória 1 GB, a belső tárhelyet pedig 8 GB-osra szabták. A telefont egy 1500 milliamperórás telep látja el energiával. Ami a kamerákat illeti, a hátlapon egy 5 megapixeles szenzor virít, míg elől egy VGA felbontású egység található. A futtatott rendszer nem más, mint Tizen 2.4, és szerencsére a telefonnak nincs gondja az LTE hálózatokkal sem. A mobilhoz többek között egy érdekes banki tranzakciós applikáció is jár, a My Money Transfer, amelynek segítségével könnyedén lehet bankszámlák között mozgatni a pénzt.

Amint az elején említettem, a mobil alig 70 dollárba kerül, és fekete, arany, valamint “vörösbor” színekben lesz kapható Indiában, augusztus 29-étől. Az online eladásokat a PayTM menedzseli majd.

GSMArena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid