Valentin napi EU raktáras akciók a Geekbuying oldalán

0

Azt mondják, ha valóban meglepetést akartok szerezni egymásnak Valentin napon, nem kell mást tenni, mint a pároddal megadni egymásnak a közösségi profiljaitok jelszavait, és lesz döbbenet. Nyilván senkit nem biztatunk ilyen kétes eredményű lépések megtételére, de azt mindenképpen javasoljuk, hogy nézzetek meg a Geekbuying szerelmesek napjára időzített akcióját, amiben az elektromos járművek és vezeték nélküli fülhallgatók mellett akad számos egyéb érdekesség is.

A teljes Valentin napi kínálat az alábbi linkre kattintva tekinthető meg, igazából nagyon széles a választék, lehetetlen lenne minden terméket egyesével bemutatni, így csak néhány kiemelt ajánlatot fogunk röviden ismertetni. Azt javasoljuk mint mindig, nézzetek szét, hátha megtetszik valami, az árak miatt meg nem kell aggódni, mert csak úgy repkednek a kedvezmények!

Xiaomi Redmi AirDots

Nem először szerepel az akciós kínálatban ez a vezeték nélküli fülhallgató, amelynek az egyik különlegessége az, hogy filléres ára ellenére Bluetooth 5.0 modem található a belsejében, ami megnövelt hatótávot, stabilitást és sokkal alacsonyabb fogyasztást jelent. Amennyiben használjuk a töltésre is alkalmas dokkolót úgy összesen 12 órás üzemidő facsarható ki az apróságokból, ami ezért az összegért cserébe igazán pompás ajánlat. A készülék természetesen nem csupán zenehallgatásra alkalmas, hanem telefonhívások lebonyolítására is, amihez külön jó szolgálatot fog tenni a zajszűrővel ellátott mikrofon. A Xiaomi Redmi AirDots most mindössze 24,99$-os áron rendelhető EU raktárról, ha felhasználjátok a 4ESW7JUB kódot. További infó és rendelés ezen a linken!

Xiaomi AirDots Pro 2

Kínában a kopírozás egyáltalán nem számít bűnnek, sőt, a legnagyobb tisztelet jele. Azt a bizonyos almás gyártót pedig talán nem is olyan nagy szégyen másolni, hiszen ha máshoz nem is, az eszméletlen formatervek létrehozásához kiválóan értenek. A Xiaomi AirDots Pro 2 külalakját nyilvánvalóan a cupertinoi vállalat termékének külseje ihlette, viszont ez egy jóval olcsóbb, ám ennek ellenére kiváló funkcionalitással rendelkező vezeték nélküli fülhallgató. A kütyü belsejében Bluetooth 5.0 modem található, amelynek előnyeit már számtalan alkalommal ecseteltük hasonló ismertetőkben. A készülék vezérlése rendkívül egyszerű és könnyű, érintéssel történik, szóval a gyártó adott a jövendőbeli tulajdonos komfortjára. Az apróságokat nagyjából egy órán át kell tölteni, és összesen 4 órán keresztül tudnak működni, de ehhez nem számítottuk a töltésre is alkalmas dokkoló által biztosított plusz órákat. Lehetne még dicsérni az ergonomikus kialakítást, de ez már mondhatni alap a Xiaomi termékeinek esetében, a prémium kategóriás cuccaik esetében pedig kvázi elengedhetetlen. Az AirDots Pro 2 most 69,99 dolláros áron lehet a tiétek, ami töredéke annak a bizonyos Apple márkájú füles vételárának. Használjátok a 3QLRXEOP kupont, és még olcsóbb lesz a fülhallgató EU raktárról (66,99 dollár). További információk és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva lesznek elérhetőek!

QCY T Vogue vezeték nélküli fülhallgató

Persze megértjük, ha nem szeretnétek ennyit kiadni egy vezeték nélküli fülhallgatóért, és nyilván akadnak olcsóbb ajánlatok is a tarsolyban. A QCY fülese igaz csak harmadáron kapható, viszont ugyanúgy belekerült egy Bluetooth 5.0 modem, aminek köszönhetően a készülék a prémium termékekkel játszik egy ligában. Csökkentett fogyasztás, megnövelt hatótáv, stabilabb összeköttetés, tudjátok a szokásos dolgok, ám ezúttal egy jóval olcsóbb modelltől. A vezeték nélküli fülhallgató nem csupán médiatartalmak fogyasztásához, de telefonáláshoz is kiváló, a hívások minőségét a zajszűrős mikrofon sokban növeli majd. Természetesen ehhez az in-ear kialakítású fülhallgatóhoz is jár egy bölcső, ami nem csupán tárolja az apróságokat, de egyben tölti is azokat, a segítségével elérhető a 30 órás üzemidő is, ami valóban nem csekélység. Hosszabb utakhoz, repülésekhez is ideális. A vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 26,99 dolláros áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, de ha használjátok a 3VH7HYI5 kupont, akkor ebből az egyébként sem vészes összegből is le lehet faragni. További részletek és megrendelés ezen a linken!

REDPAWZ RDZ-07 elektromos gördeszka

A száguldás szerelmeseinek nem csak villanyhajtású kerékpár, hanem elektromos gördeszka is akad a választékban, ami képes akár 40 km/h sebességgel repíteni a felhasználót. Nem csupán a pehelysúlyú népek élvezhetik a sebességet, mivel a készülék maximális teherbírása 120 kilogramm, az egy feltöltéssel megtehető leghosszabb táv pedig 30 km. A készülék mindössze 379.99$-os áron lehet a Tiétek, amennyiben felhasználjátok a GKB365S kuponkódot. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Kugoo ES2 elektromos roller

Ha már volt elektromos gördeszka, miért ne legyen egy roller is a választékban, nem igaz? A nagyvárosi tömegközlekedés rémségeit hivatott orvosolni ez a készülék, amelynek belsejében 350 W-os elektromotor végzi a munka dandárját. A szerkezet egyetlen feltöltéssel akár 25 km távolságot is képes megtenni, miközben három állítható sebességmód közül választhatunk. A száguldás szerelmesei elégedettek lehetnek, mivel a rollerrel képesek lesznek akár 25 kilométer/óra sebességet is elérni. Az összehajtható és strapabíró fémből készült háznak köszönhetően pedig nem kell kerülgetni a gépet, amikor nincs rá szükségünk, tárolás közben sem foglal túl sok helyet. A szerkezet simán boldogul a 15 fokos emelkedőkkel, a felhasználó maximális súlya pedig 100 kilogramm lehet. A Kugoo ES2 elektromos roller most 319,99 dolláros áron lehet a tiétek, ha használjátok a GKB220S kódot. További műszaki részletek és megrendelési opciók ezen a linken!

Kugoo S1 elektromos roller

Végül egy másik elektromos roller azoknak, akiknek már elege van a nagyvárosi tömegközlekedésből, és mellette szeretnének egy kicsit tudatosabb módon tenni valamit a környezet védelméért. Egy elektromos járművel való közlekedés nem csupán az idegrendszert kíméli – elkerülöd a tömeget, a zajt, és a többi borzalmat – hanem a bolygót is, hiszen egy ilyen gépezet nem bocsát ki semmilyen káros anyagot működése közben. A Kugoo S1 belsejében egy erős, 350 wattos elektromotor végzi a munka dandárját, ami egyetlen feltöltéssel képes akár 30 km távolságot is megtenni, miközben a felhasználót 30 km/h sebességgel repíti. Többféle tempóból lehet választani, de mindegy mennyivel megyünk, mert még sötétben is látni fognak bennünket a közlekedésben résztvevők, hála a roller beépített világításának. Nyilván sarkos pont egy hasonló gépezet esetében, hogy mit bír, de szerencsére a roller képes szállítani az akár 120 kg-os embereket is, így nem csupán a madárcsontúaknak lesz jó befektetés a készülék megvásárlása. Amit még mindenképpen illik megemlíteni a roller kapcsán, az az, hogy a váza könnyedén összehajtható, így szállítása, tárolása semmilyen gondot nem fog okozni. A Kugoo S1 most csupán 284,74 dolláros áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, viszont a GKB217S kód felhasználásával ez az összeg némileg mérsékelhető. További részletek és megrendelés ezen a linken! 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid