Iskolakezdési akciók a Geekmaxinál – hasznos kütyük EU raktárról

0

Nemrég megkezdődött az iskola, amelynek alkalmából a Geekmaxi online üzlete hirdetett egy akciót, tele remek termékekkel és kedvezményes árakkal. A portékák mindegyike európai raktárból érkezik, így nem kell aggódni az extra költségek és a végtelennek tűnő szállítási idő miatt sem.

Az iskolakezdési akció keretein belül akár 50 százalékos kedvezményre is jogosultak lehettek, a kínálatban pedig rengeteg különböző termék megtalálható. A teljesség igénye nélkül van a választékban számos vezeték nélküli fülhallgató, akadnak elektromos járművek, háztartási eszközök, bútorok, illetve még egy csomó minden más.

Az ázsiai webáruház egy spéci kupont is mellékelt, amennyiben használjátok a NEWGEEKMAXI kódot, egy plusz 3 százalékos kedvezményt tudtok élesíteni az összes termékre. Mindenkinek jó nézelődést kívánunk, érdemes csekkolni a kínálatot. A Geekmaxi iskolakezdési akciójának teljes kínálata az alábbi linken tekinthető meg:

Természetesen most is vannak kiemelt termékek, amelyek egy kupon felhasználását követően még kedvezményesebben vásárolhatók meg. Jöjjenek most ezek!

A Bluetooth 5.2 modemmel szerelt Tronsmart Apollo Air vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 48,99 eurós (~ 17 088 Ft) áron rendelhető a CIG8I1IX kupon felhasználását követően. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Ha szeretnéd magad formába hozni, most megteheted a Xiaomi WalkingPad C1 összehajtható elektromos séta/futópaddal. A masina mindössze 244,99 eurós (~ 85 446 Ft) áron rendelhető, ha használjátok a J19ZK2KH kódot a vásárlás előtt. További információk és rendelés erre a linkre kattintva!

Városi cirkálásra ideális a Kugoo Kirin S1 elektromos roller, ami most a mindössze 227,99 eurós (~ 79 509 Ft) áron lehet a tiétek, ha a rendelés véglegesítése előtt használjátok az UxunvTAW kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Még egyszer következzék a Geekmaxi iskolakezdési akciójának linkje:

Fontos: az összes termék EU raktárról jön gyors szállítással és mindenféle extra fizetni való (vám, áfa) nélkül.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid