Geekmaxi MEGA Sale kiárusítás: hasznos termékek EU raktárról

0

Mindenféle hasznos termékek megtalálhatók a Geekmaxi friss kiárusításában, többek között takarító eszközök és elektromos járművek. Érdemes megnézni a kínálatot, számos Xiaomi kütyü is van az akciós cuccok között, ráadásul mindent EU raktárról szállítanak gyorsan és vámmentesen!

A kínálatban találni 3D-s nyomtatót, robotporszívót, elektromos biciklit és rollert, brutális kapacitású powerbankot, álló-ventilátort és vezeték nélküli porszívót is.

A webáruház szerint akár 60 százalékkal olcsóbban is hozzá lehet jutni egyes termékekhez, és bizonyos rendelések mellé ajándék is jár. A teljes választékot az alábbi linken tekinthetitek meg:

Mint mindig, most is vannak kiemelt ajánlatok, amelyekre a Geekmaxi munkatársai szeretnék külön felhívni a figyelmet. Csemegézzünk most ezek közül!

Kugoo S1 elektromos roller most mindössze 259,99 euró az aHQrueS3 kuponnal, ami nagyjából 99 800 Ft-ot jelent. 8 colos kerekeken gördülő, 350 wattos elektromos motorral szerelt masina ez, ami képes akár 30 km/óra maximális sebességgel haladni. A készülék teherbírása 120 kg, a hatótávolsága pedig 30 km.

BLUETTI Poweroak EB55 powerbank most 476 euró az XiRakQrt kóddal, így a vételár nagyjából 182 600 Ft lesz. Óriási kapacitású hordozható akkumulátor, amin teljes méretű hálózati csatlakozó is van, amivel akár 400 wattig lehet táplálni az otthoni berendezéseket. Laptopot, telefont, és más eszközöket is rá lehet kötni erre az 537 wattórás gigantikus telepre.

JIMMY PowerWash HW8 vezeték nélküli felmosó és porszívó most mindössze 122 euró az EXXIXRPH kuponnal, így cirka 46 800 Ft-ra jön ki a végső ár. 7000 Pa-s szívóerő, akár 25 perces üzemidő, LED kijelző stb.

Végül jöjjön még egyszer a Geekmaxi legújabb promóciójának linkje:

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid