EU raktáras Valentin-napi akciók a Geekmaxi oldalán

0

Hamarosan itt a szerelmesek napja, amit mindenki máshogy ünnepel, a Geekmaxi webáruháza például egy egész kiárusítást szentel az eseménynek. A Valentin-napi promóció ideje alatt rengeteg terméket lehet kedvezőbb áron beszerezni, a választékban háztartási eszközök, elektromos járművek, kondigépek és más érdekességek egyaránt megtalálhatók, ráadásul mindent EU raktárról küldenek gyors, vámmentes szállítással.

A Geekmaxi Valentin-napi kiárusításában robotporszívók, vezeték nélküli porszívók, séta- és futópad, fűtőtest, projektor, 3D nyomtató, elektromos biciklik, de még bútorok is vannak. Ahogyan a webáruháztól már megszoktuk, mindegyik termék európai raktárból érkezik, így miután megrendeltük őket, nem kell extra költségek miatt aggodalmaskodni, és a szállítási idő is a töredéke lesz a megszokottnak.

Főszerepben a takarítógépek, hogy több időtök maradjon egymásra

Minden megrendeléshez használható lesz a NEWGEEKMAXI kupon, aminek segítségével az akciós árakon felül további 3 százalékos kedvezményre tehetünk szert a vásárlás véglegesítése előtt. Jöjjön tehát a Valentin napi kiárusítás linkje:

Most is, mint mindig, van néhány külön ajánlat, amelyekre a Geekmaxi munkatársai szeretnék felhívni a figyelmet. Az alábbiakban ezeket fogjuk bemutatni!

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

 • 500 wattos kefe nélküli motor, amelynek köszönhetően a szívóerő 185 AW
 • Akár 60 perces működési idő egyetlen feltöltéssel
 • A készüléken lévő LED kijelző megjeleníti az akkumulátor aktuális töltöttségét, az éppen használt takarítási üzemmódot
 • Vízszintes ciklon kialakítás a még hatékonyabb légmozgásért
 • 0,6 literes portartály
 • Többféle fej és hosszabbító cső, sokoldalú használhatóság

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó most mindössze 187,99 eurós, vagyis megközelítőleg 67 397 forintos áron rendelhető, amennyiben használjuk a igGTqB7M kupont. Részletes ismertető és megrendelés ezen a linken!

360 S5 robotporszívó

 • A készülék LDS Lidar érzékelőkkel pásztázza környezetét 360 fokban, a SLAM algoritmus pedig precíz térképeket készít a tisztítandó területekről, illetve az ott található bútorokról, lehetséges akadályokról, peremekről – nem fog lezúgni, mint Magdi anyus :)
 • Automatikusan azonosítja a tisztítandó felületet, legyen az kő vagy szőnyeg, az ehhez igazított szívóerő pedig akár 2000 Pa is lehet
 • A robotporszívó működése egészen csendes, a maximális zajkibocsátás 65 decibel
 • Intelligens, applikációs irányítás, be lehet állítani falakat, no-go zónákat, időzíthetünk és a többi…

A 360 S5 robotporszívó most a Geekmaxi webáruházában mindössze 229,99 eurós áron rendelhető, amennyiben használjuk a URGTDCBK kuponkódot a vásárlás véglegesítése előtt. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 82 454 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Xiaomi WalkingPad R1 Pro séta/futópad

 • Összehajtható kivitel, könnyen szállítható és tárolható
 • Maximális teherbírás: 110 kg
 • Két üzemmód: séta és futás
 • Háromféle irányítási lehetőség: applikációval, lépések gyorsaságához igazított, vagy közvetlen távirányítás
 • A LED kijelző segítségével monitorozni tudjuk a sebességet, az edzés időtartamát stb.

A Xiaomi WalkingPad R1 Pro séta/futópad most a Valentin-napi akciók keretében 549,99 eurós áron rendelhető, feltéve, hogy használjuk az I2Z6VELN kupont. A készülék ára magyar valutára átszámítva nagyjából 197 181 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Még egyszer a Valentin napi promóció linkje:

 

Fontos tudnivalók: A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid