Xiaomi ROIDMI NEX 2 Plus bemutató: Csúcskategóriás porszívó, ami a felmosást is megoldja!

0

Egy igazi csúcskategóriás vezeték nélküli takarító eszközzel bővült a Xiaomi kínálata, a ROIDMI NEX 2 Plus az egyik legjobb akkumulátoros porszívó a piacon, amely egyúttal felmosni is tud, ráadásul nem is akárhogy!

A Xiaomi ROIDMI NEX 2 Plus nem egy olcsó masina, de bevezető akcióban most jóval az eredeti ára alatt, 599,99 dollár helyett 409,99 dollárért lehet lecsapni ráNEX2PLUS kuponkóddal. A szállítás német raktárról történik, és teljesen ingyenes, így 122 ezer Ft környékén lesz a végösszeg. És hogy mit is kapunk ezért?

A ROIDMI NEX 2 Plus egy prémium készülék, ehhez méltó anyaghasználattal, a teljesítménye pedig az egyik legjobb a kategóriában. A speciális, 435W-os motor révén 150 AW vagy 26.500 Pa szívóerőre képes, miközben az üzemidő a 80 percet is elérheti az LG akkumulátor révén.

A töltés egy mágneses fali csatlakozóval történik, a port pedig egy 0,55 literes átlátszó tartályba gyűjti a készülék, ami egyetlen gombnyomással üríthető. Porzsákkal természetesen nem kell bajlódni, és egy hat rétegű szűrő rendszer gondoskodik arról, hogy a visszafújt levegő a lehető legtisztább legyen.

A porszívóhoz jár többféle fej és hosszabbító cső, vagyis megkapjuk a hasonló eszközök sokoldalúságát, van azonban egy titkos fegyvere is: a felmosás. A dupla forgópárnás felmosó fej saját víztartállyal rendelkezik, és rendkívüli hatékonysággal képes a padló tisztítására, miközben a szennyeződések felszívása sem szünetel. A kialakítása révén pedig egész alacsony helyekre is be tudunk vele nyúlni, például szekrények és ágyak alá. És persze vannak még olyan extrák, mint az OLED kijelző vagy az okostelefonos applikáció.

Xiaomi ROIDMI NEX 2 Plus tehát most 409,99 dollárba kerül a NEX2PLUS kuponkóddal. A szállítás német raktárról történik, és teljesen ingyenes, így 122 ezer Ft környékén lesz a végösszeg.

További részletek és rendelés:

Egyébként a Pro verzió is akciós, de a Plus az újabb, ez jobban megéri a mostani áron. A ROIDMI NEX 2 Pro üzemideje “csak” 70 perc, és egy egyszerűbb felmosó fejjel jön, más lényeges különbséget nem találtunk a kettő között.

ROIDMI NEX 2 Pro 439,99 dolláros áron vásárolható meg a ROIDMNEX2P kuponnal cseh raktárról ezen a linken.

Ha pedig egy brutális robotporszívót keresel, erre is van egy új megoldása a Xiaominak. A ROIDMI EVE Plus intelligensen takarít, a szívóereje 2700 Pa, felmosni is tud, és automatikusan üríti a portartályt, így ritkábban igényel kézi beavatkozást.

Xiaomi ROIDMI EVE Plus most 459,99 dolláros áron rendelhető elő európai raktárról a ROIDMIEVE kuponkóddal. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid