Gigantikus tárhelyű Huawei mobil készül

0

A következő héten érkezik a Huawei P20 széria, és egy kínai értesülés értelmében a gyártó egyúttal fejleszti az eddigi legnagyobb tárhelyű okostelefonját is. Azt még egyelőre nem tudni, hogy ez a mobil valamelyik P20 variáns lesz-e, vagy netán egy teljesen különálló modell, de ha hihetünk a szóbeszédnek, gigantikus belső tárhelye lesz. 

A TENAA oldalán tűnt fel a NEO-AL00 modellszámú készülék, aminek nem kevesebb, mint 512 GB-os belső tárhelye van, amihez 6 GB RAM tartozik, hogy igazán masszív legyen az összeállítás. Az itt közzétett adatokból nem derül ki, hogy pontosan milyen processzorral és egyéb tulajdonságokkal rendelkezik a kérdéses mobil, de ha laptop tárhelyeket szégyenítő háttértára lesz, valószínűleg a többi összetevőn sem fog spórolni a gyártó.

A Huawei egyébként jelen pillanatban nem rendelkezik a megfelelő technológiával, hogy önmaga készítsen 512 GB-os memóriacsipeket. Ez azt jelenti, hogy a kérdéses okostelefonba valószínűleg valamilyen Samsung által gyártott megoldás kerül.

A jelenlegi legnagyobb tárhelyű Huawei okostelefonok 256 GB-os belső tárhellyel rendelkeznek, ezek a Mate 9 Porsche Design, valamint a Mate 10 Porsche Design készülékek. Könnyen előfordulhat, hogy cikkünk főszereplője is valamilyen Porsche Design modell lesz, a legelső amelyik 512 GB-os ROM-ot kap.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid