Kínán kívül is forgalomba kerül az Oppo Find N3 Flip és az Oppo Pad 2

0

Az Oppo egy szingapúri rendezvényen jelentette be a hajlítható kijelzős Find N3 Flipet és a Pad 2 táblagépet, illetve azok globális értékesítését. Sokat beszéltek a készülékekről, de arról alig tettek említést, hogy mely piacokon lehet majd beszerezni őket.

Az Oppo Find N3 Flip október 20-tól előrendelhető Szingapúrban, az okostelefont egyetlen konfigurációban fogják értékesíteni, ebben 12 GB RAM, valamint 256 GB háttértár egészíti a telefont működésben tartó MediaTek Dimensity 9200 lapkát.

A mobil nagyjából 400 ezer forintnak megfelelő helyi pénzért lesz kapható, de hogy konkrétan mikor kezdik kiszállítani a megrendelt készülékeket, az Oppo egyelőre nem árulta el.

Az Oppo Pad 2 kapcsán nem osztottak meg további részleteket, csak azokról a jellemzőiről volt szó, amiket már amúgy is ismerünk. Egy 11,6 colos IPS LCD kijelzővel, valamint MediaTek Dimensity 9000 chippel szerelt gépről van szó, amiben akár 12 GB operatív memória is besegíthet a lapkának, miközben a háttértár legfeljebb 512 GB lehet.

A tabletet több régióban is forgalmazzák majd, példának okáért Ausztráliában már van neki termékoldala az Oppo webes felületén, de egyelőre nincsenek kirakva az árak, és az értékesítés kezdetének dátuma sem ismert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid