A Google is beáll a sorba az új Pixel 3 XL-lel

0

Bár az új Google Pixel mobilok csak októberben várhatóak, elképzelhető, hogy buzgó tartozékgyártók miatt jóval hamarabb szivárogtak ki korai információk. A képernyővédő üvegfóliák alapján itt is notch-os kijelzőt kapunk, ám csak az egyik változatnál.

Természetesen az infó még nem hivatalos, ennek ellenére teljesen reálisnak tűnik, hogy ők is követik a trendet. Megint kettő típus érkezhet, a Google Pixel 3 és a Google Pixel 3 XL. A kép alapján mindkettőt penge vékonyságú oldalsó kávák jellemzik, és míg a kisebb változat egy hagyományosabb megjelenítőt kap, addig az XL modell notch-csal érkezhet. Ez egyébként nem olyan nagy meglepetés, mivel az Android P már gyárilag támogatja majd a félszigettel szerelt mobilokat, és ez remek lehetőség lesz prezentálni a dolgot.

Ezen felül az is kivehető, hogy duál frontkamerát kaphat mindkét telefon, ráadásul a kivágások előlapi sztereó hangszórót is sejtetnek. Még a 2-es széria megjelenése előtt volt róla pletyka, miszerint az LG gyárthatja a teljes 3-as szériát, ám azóta nagy a csend, így ez sem vehető biztosra (a Google Pixel 2-t a HTC, a Pixel 2 XL-t az LG készítette).

A képek egyébként a Weibón bukkantak fel, így abszolút nem biztos még a dolog, ráadásul mivel kb. 5 hónap van még hátra a megjelenésükig, így akár változtathatnak is addig a dizájnon. Persze azzal nem lőnénk nagyon mellé, ha azt mondjuk, hogy a Snapdragon 845-ös chip dolgozik majd bennük, és a legújabb Android P fut majd rajtuk.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid