A Google Pixel 7 Pro az új kamerabajnok

0

A Pixel telefonok mindig is kiemelkedtek a fotós képességekben, és nem feltétlenül azért, mert jobb szenzor dolgozik bennük, mint más telefonokban, hanem mert a Google kiváló szoftvert írt a kamerái mellé. Nemrég megérkezett a legújabb csúcsmodelljük, a Pixel 7 Pro, és nem is okozott csalódást ezen a téren, rögtön a DxOMark toplistájának élére ugrott.

A kamerák tesztelésére szakosodott DxOMark nemrég próbára tette a Pixel 7 Pro képességeit, és a telefon összességében 147 pontot kapott a hátlapi egységeire, ami az eddigi legjobb eredmény, holtversenyben a Honor Magic 4 Ultimate-tel.

Íme az aktuális toplista:

A Pixel 7 Pro tehát mindenképpen az egyik legjobb kamerás telefon jelenleg, ha pedig azt is hozzávesszük, hogy ez a legolcsóbb az első 10 helyezett között, akkor abszolút korrekt ajánlatnak tűnik. A 900 dolláros árral a Google kicsit alávágott a konkurenciának, hiszen manapság már a “normál” csúcsmodellek is általában 1000 dollárba kerülnek, a teljesen kimaxolt “Ultra” változatokért pedig 1200-1300 dollárt is elkérnek. Ráadásul a Google elég nagyvonalúan váltotta euróra a készüléke árát, egy az egyben, vagyis durván 900 eurót kérnek el érte a kontinensünkön, míg például az iPhone 14 Pro 1000 dollárba kerül az USA-ban, Európában pedig 1300 euróba.

A Pixel 7 Pro részletes kameratesztjét a DxOMark oldalán olvashatod el angolul, meg sem kíséreljük összefoglalni, mivel rengeteg mindenről lehetne írni.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid