GTA: San Andreas Androidra már decemberben!

0

Egy igazán örömteli hír mára: a Rockstar Games bejelentette a GTA: San Andreas mobilos verzióját, és már nem is kell sokat várnunk. A korábbi GTA 3 és a GTA: Vice City mobil változatai is nagy sikert arattak és várhatóan nem lesz ez másképp a San Andreas-szal sem, ami PC-n is tarolt. És a legjobb az egészben, hogy nem egy lebutított játékról van szó, hanem szinte teljes egészében az eredeti változatról, sőt még javítanak is rajta kicsit, ugyanis új, látványosabb effekteket és nagyobb felbontású textúrákat kapunk! Az irányítás persze érintőképernyőre lesz szabva, ugyanúgy mint ahogy az a korábbi mobilos GTA játékok esetében is volt.

A játék három nagy város is tartalmaz (Los Santos, San Fierro, Las Venturas), ezen kívül pedig számos kisebb hely színesíti a játékteret. A  GTA: San Andreas megjelenik Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra is, de a támogatott eszközök pontos listáját még nem tudjuk. A megjelenést decemberre ígéri a Rockstar Games.

gta-san-andreas

grand-theft-auto-san-andreas

gtasa_map

Eredeti hír: http://www.rockstargames.com/newswire/article/51870/grand-theft-auto-san-andreas-mobile-coming-this-december.html

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid