Gyönyörű Androidos luxusmobilok jönnek!

0

Korábban már többször is mutattunk be méregdrága mobilokat, most azonban minden eddiginél elegánsabb készülékeket jelentett be a svájci Gresso nevű cég. A luxustermékek körében otthonosan mozgó vállalat csupán 999 példányt készít majd a Regal Black Edition széria modelljeiből, így nem árt igyekezni, ha egy ilyen mobilt szeretnénk vásárolni. ;)

gresso-luxusmobil

Minden példány hátlapjára 18 karátos arannyal vésik rá a készülék számát, illetve azt, hogy hány darab készült belőle. A gyártó azt is felajánlja, hogy Te válaszd ki a saját számodat vásárlás közben. Ezen túl a hátlapot az óráknál már megszokott PVD burkolat borítja.

grosso

Hardveres téren is decens a masina: 5 hüvelykes Full HD kijelző, egy egyelőre ismeretlen típusú négymagos 1.5 GHz-es processzor, 2 GB operatív memória és 32 GB belső tárhely kerül a készülékbe. A mobil két kamerát kapott, egy 13 megapixeleset a hátlapra és egy 5 megapixeleset az előlapra.

Háromféle variánsban kerül piacra a készülék: lesz az “olcsó” R1 – ami 3000 dollárba fog kerülni, és titánium betétlappal bír – ezen nem lesz PVD takaró. Az R2 és az R3 5000 dollárba kerülnek majd fehér és sárga logókkal illetve betétekkel. Mindegyik masina kézzel készül, egyetlen ember munkája révén, és ahogy említettük, csupán 999 darab lesz belőlük.

Gresso

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid