Gyorstöltő a HTC-től!

0

Napjaink rohanó világában nagy igény lehet az olyan kiegészítőkre, mint a HTC újonnan felbukkant terméke. A Rapid Charger 2.0 egy telefontöltő, ami a Qualcomm Quick Charge 2.0 technológiáját használva képes lesz a gyártó bizonyos telefonjait akár 40%-al gyorsabban feltölteni, mint egy hagyományos adapter. A töltő egy 3300 mAh-ás akkumulátort mindössze 30 perc alatt fel tud húzni 60%-ra.

A technológia alapjai a Qualcommtól származnak és már hozzáférhetőek a Snapdragon 800-as processzora óta szinte az összes újabb chipsetükön is. Ennek ellenére a HTC csak egy pár saját telefonjához tette kompatibilissé a töltő “quick charge” funkcióit, ezek pedig a HTC One M8, a One M8 Harmon Kardon Edition, a One E8, a One Remix, és a Desire EYE. Persze ha neked az M7-es van a birtokodban, akkor azzal is fog működni az eszköz – hiszen visszamenőlegesen támogatja a Qucik Charge 1.0-át – de ne várj ugyanolyan hatékonyságot.

A HTC kiegészítős oldalára kattintva többet is megtudhatsz a töltőről, és elsők között értesülhetsz róla, hogy mikortól kezdve lesz kapható. A várható ár egyelőre ismeretlen.

Nektek hasznos lenne egy ilyen gyorstöltő? Mennyit adnátok ki érte? Írjátok meg véleményetek kommentben!

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid