H96 Max TV-okosító – Itt az új verzió Android 9.0-val, és szinte filléres áron szerezhető be!

0

Ha szeretnél a közeljövőben TV-boxot vásárolni, és nem igazán óhajtasz nagyobb összegeket kiadni egy ilyen szerkezetre, viszont azért vannak alapvető elvárásaid egy ilyen masinával kapcsolatban, tudjuk neked ajánlani a H96 Max legújabb kiadását. A TV-okosító nem drága, viszi a 4K-s tartalmakat, és még a szoftvere is aktuális, a RAM illetve a belső tárhely kapacitása pedig csak a döntéseden múlik, mivel többféle kiszerelés kapható a készülékből.

A H96 Max kérhető 2, valamint 4 GB RAM-mal, a belső tárhely pedig lehet 16, 32, sőt, akár 64 GB-os is, a cikk végén mindegyiket sorra vesszük ár szerint. Míg a RAM és háttértár opciók eltérőek lehetnek, a burkolat alatt lévő Rockchip processzor minden esetben fix, az RK3318 egy négymagos, 64 bites konstrukció, ami mellé egy Mali-450 grafikus gyorsítót szereltek.

A készülék csatlakozási lehetőségek szempontjából nagyon jól áll, először is ott van az 5 GHz-es WiFi modul, ami lehetővé teszi például a képernyőtükrözés funkció akadásoktól mentes alkalmazását, persze azért nem hátrányos, ha van egy jobb router a háznál.

A negyedik generációs Bluetooth modem segítségével adhatunk akár kontrollert is a géphez, és már lehet is nyomatni a rengeteg Android játékot. Mi? Hogy az Android TV rendszer csak néhány játékot támogat? Próbálkozz meg a Sideload Launcherrel, és máris minden Android applikációt el fogsz tudni indítani. A TV-boxon van USB 3.0 és 2.0 port, memóriakártya olvasó, és persze az elmaradhatatlan HDMI csatlakozót sem felejtették el a tervezők. Említést érdemel a kijelző is, ami mutatja az időt és néhány fontosabb infót, ez sokszor hasznos lehet.

Ahogyan a bevezetőben írtuk, a H96 Max mindenféle különösebb gond nélkül boldogul a nagy felbontású tartalmakkal, és igazából nincs olyan modern formátum, amivel ne tudna mit kezdeni, pláne ha telepítve van a megfelelő alkalmazás is. Ami pedig a programok, applikációk installálását illeti, nem igazán lesznek korlátaink, hiszen a H96 Max ezen verziója már Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, ami jelenleg a legnaprakészebb zöld robotos disztribúció. Igen, készül az Android Q, de az még nagyon soká válik meghatározó szereplőjévé a piacnak.

A szerényebb igényűeknek bőven elegendő lesz a 2 GB RAM-mal és 16 GB háttértárral szerelt verzió, most olyan 8.500 Ft-ból jön ki szállítással együtt az OH96MAX16 kuponkóddal. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Combosabb multitaszkingot és több helyi tárolású médiát tesz lehetővé a 4 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel ellátott kiszerelés, ami most 10.200 forintból jön ki az OH96MAX32 kuponnal. Ezen a linken lehet rendelni ebből a változatból.

Akik pedig a legfullosabb, 4+64 GB-os verziót szeretnék, azoknak nagyjából 11.000 Ft-ot kell kifizetniük most, persze csak az OH96MAX64 kupon felhasználásával jön ki ennyiből (egyébként 15 ezer Ft fölött lenne). További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

Az összes verzió kérhető EU-s csatlakozóval, és az árak a vámhatár alatt vannak, így nem lesz semmi extra költséged. A kuponok viszont limitáltak, bármikor elfogyhatnak. Fizetni pedig PayPallel érdemes külföldi oldalakon.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid