Hajlítható kijelzővel hozza vissza a kagylótelefonokat a Samsung

0

A Samsung egy teljesen újfajta hajlítható mobillal készül, ami gyökeresen eltér majd a Galaxy Foldtól, és most egy videón mutatták meg, hogy mire számíthatunk.

A kagylótelefonok visszahozása hajlítható kijelzős formában nem egyedi ötlet, a Motorola is dolgozik valami ilyesmin a hírek szerint, a Samsung viszont most tulajdonképpen hivatalosan is megerősítette, hogy ilyen telefont szeretnének piacra dobni. Nemrég ugyanis közzétett egy videót a gyártó, amely arról szól, hogy egy új formát fognak bevezetni a hajlítható készülékek világába.

A Galaxy Folddal ellentétben az új mobil épp ellenkezőleg, függőleges irányba lesz hajlítható, és egy kisebb, de hosszúkásabb kijelzőt kap. A képátló állítólag 6,7 col lesz, vagyis összehajtva nagyon kompakt méretű lesz a készülék, és kerül a mobilra egy apró, 1 colos külső megjelenítő is, ami alapvető dolgokra lesz jó (óra, értesítések, stb.).

A Samsung hajlítható kijelzős kagylótelefonja valamikor jövőre debütálhat, és állítólag olcsóbb lesz, mint a Galaxy Fold, de a pontos ára és a további részletek egyelőre nem ismertek.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid