Friss részletek a HTC hajlított kijelzős mobiljáról

0

Pár hete már lehetett hallani a HTC Ocean Note nevű készülékről, amit most egy tajvani forrás még jobban megszellőztetett. A telefon egy méretes kijelzővel rendelkező phablet lesz, ami egyúttal a hajlított megjelenítős okostelefonok szerelmeseinek is a kedvére fog tenni.

A telefon 5.5 és 6 col közötti képátlóval jön, és valószínűleg nem lesz fizikai home gombja. De nem ez az egyetlen dolog, ami hiányérzetet okozhat, ugyanis a készülékről eltűnik a 3.5 mm-es jack aljzat is, ami egyébként lassan trend lesz a modern okostelefonoknál. Ez amúgy a második olyan HTC mobil, amiről nélkülöznünk kell a hagyományos audio kimenetet, ugyanis már a HTC Boltról is elmaradt ez a csatlakozó.

Koncepció

Koncepció

Szerencsére azért ennél többet tartalmazott a napvilágra került okosságok tárháza, például megtudhattuk belőle, hogy a telefon megjelenítője hajlított lesz, akárcsak a Samsung sztármobiljainak esetében. Ha hihetünk a leírtaknak, a készülék másik hatalmas vonzereje a kameráiban fog rejleni, de róluk még egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni.

A források szerint az eddigi legnagyobb DxOMark pontszámmal kecsegtet a HTC Ocean Note, jelenleg a Google Pixel vezet ezen a listán 89 ponttal. A HTC 10 ugyanezen a listán – mely a kamerák képességeit hivatott felmérni különféle szempontok alapján – 88 pontot tudott összeszedni, szóval egy 2 pontos növekedés egyáltalán nem hangzik lehetetlennek.

A forrás szerint a HTC okostelefonját háromféle színben lehet majd megvásárolni, illetve valamilyen MediaTek lapkakészlet fogja hajtani. A mobil forgalmazása a kínai újév idején indulhat, vagyis január 28-án.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid